Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Δενδροφύτευση από τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ

Σε συνεργασία με τον ΟΚΠΑΠΑ Δήμου Ιωαννιτών 

 
Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ, μέσω της δεντροφύτευσης που πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί στον αύλειο χώρο  των δημοτικών λαχανόκηπων στο Σταυράκι Ιωαννίνων, αφενός πρασίνισαν το χώρο και αφετέρου ανέδειξαν στην τοπική κοινωνία την περιβαλλοντική συνείδηση και την εθελοντική προσφορά. 


Η συγκεκριμένη οικολογική δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας-Αλληλεγγύης & Προσχολικής Hλικίας Δήμου Ιωαννιτών και ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο Project και καινοτόμων δράσεων με θέμα το περιβάλλον, που υλοποιούνται στο Σχολείο την τρέχουσα σχολική χρονιά.

Τους μικρούς μαθητές υποδέχθηκε στο χώρο ο πρόεδρος του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. Δήμου Ιωαννιτών, κ. Φίλιππος Τσουμάνης, ο οποίος συζήτησε με τη Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ, κ. Φανή Ζήκου, τρόπους περαιτέρω συνεργασίας, που θα ενισχύσουν τη βιωματική εκπαίδευση και θα συμβάλουν στη διαμόρφωση μιας γενιάς πιο ευαίσθητης και πιο συνειδητοποιημένης σε θέματα που σχετίζονται με την προστασία και την
ανάδειξη του περιβάλλοντος της περιοχής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...