Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Βουλγαρέλι Αρτας: Ενα ολόκληρο χωριό χρωστάει τα τέλη κυκλοφορίας -Τα πλήρωσαν αλλά... χάθηκαν στο ηλεκτρονικό σύστημα

Στήθηκαν στην ουρά, πλήρωσαν και ησύχασαν. Ομως όχι μόνο χρωστάνε ακόμη, αλλά πρέπει να καταβάλουν και πρόστιμο για την... ασυνέπειά τους. 


Αυτό το απίθανο περιστατικό συνέβη σε ένα χωριό της Αρτας, 309 κατοίκους να διαπιστώνουν έκπληκτοι πως οφείλουν ακόμη τα τέλη κυκλοφορίας τα οποία είχαν εξοφλήσει.


Το απίστευτο αλλά απόλυτα ελληνικό περιστατικό συνέβη στο Βουλγαρέλι Αρτας. Οπως αναφέρει το epirus-tv, το Δεκέμβριο οι κάτοικοι άρχισαν να πληρώνουν καθημερινά τα τέλη κυκλοφορίας στο γραφείο των ΕΛΤΑ που υπάρχει στο χωριό, με την εξόφληση να καταχωρείται μέσω υπολογιστή στα κεντρικά. Η τουλάχιστον έτσι πίστευαν οι κάτοικοι.

Το πρόβλημα διαπιστώθηκε όμως όταν ένας κάτοικος επιχείρησε να πάρει φορολογική ενημερότητα και διαπίστωσε έκπληκτος πως οφείλει τα τέλη κυκλοφορίας. Οπως διαπιστώθηκε, εξαιτίας προβλήματος στο ηλεκτρονικό σύστημα δεν καταχωρούνταν τα στοιχεία των πληρωμένων τελών στα κεντρικά ΕΛΤΑ της Αρτας, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται ακόμη ως οφειλόμενα. Με τα έως τώρα δεδομένα λοιπόν, οι κάτοικοι όχι μόνο πρέπει να τα ξαναπληρώσουν, αλλά να βγάλουν από την τσέπη τους και επιπλέον χρήματα για το πρόστιμο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...