Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Πρέβεζα: Επίθεση με αυγά, λεμόνια και αλεύρι στα γραφεία της Χρυσής Αυγής!

Νύχτα έντασης η χθεσινή στην Πρέβεζα με την αστυνομία να τρέχει για να ηρεμήσει τα πνεύματα...


Ένταση επικράτησε λίγο μετά τις 21.00 χθες το βράδυ (20-02-2014) στην κεντρική αγορά της Πρέβεζας με ομάδες νεαρών , καταστηματάρχες και αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και της ΟΠΚΕ. 


Οι αστυνομικοί, μετά από καταγγελίες «απομόνωσαν» στην Λέσχη Αξιωματικών ομάδα νεαρών προκειμένου να ελέγξουν τα σακίδια τους. Η κίνηση αυτή εξόργισε κάποιους άλλους νεαρούς οι οποίοι άρχισαν να πετούν λεμόνια προς τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με το epirusgate για λίγα λεπτά επικράτησε πανικός ενώ οι αστυνομικοί, προχώρησαν στην προσαγωγή ενός ατόμου (μαθητή λυκείου) για το περιστατικό. Τα πνεύματα, με την παρέμβαση και των ψυχραιμότερων ηρέμησαν, ωστόσο λίγο αργότερα κάποιοι μετακίνησαν στον πεζόδρομο κάδους απορριμμάτων.

Πάντως η εικόνα της αγοράς με αλεύρι και αυγά σε όλο το μήκος της αλλά και βιτρίνες καταστημάτων αποτέλεσε για μια ακόμη χρονιά το μελανό σημείο του εορτασμού της Τσικνοπέμπτης. Ένταση όμως προκλήθηκε και στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, όπου επίσης υπήρξαν επιθέσεις με αυγά, λεμόνια, αλεύρι και μπουκάλια με ξύδι. Και στην περίπτωση αυτή με την παρέμβαση της αστυνομίας δεν συνέβησαν περαιτέρω επεισόδια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...