Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Ιωάννινα: Ένταση στο κέντρο από τους αγρότες - ΒΙΝΤΕΟ

Το σκηνικό έντασης "στήθηκε" λίγο μετά τις 12.00 στα Γιάννενα, όταν δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ και αγροτοκτηνοτρόφοι της περιοχής που είχαν ξεκινήσει απο το Εργατικό Κέντρο με κατεύθυνση την Περιφέρεια Ηπείρου,συναντήθηκαν με ισχυρές αστυνομικες δυνάμεις που βρίσκονταν λίγα μέτρα μακριά απο την Περιφέρεια.


Όπως διαβάζουμε στο epirus-tv-news, ακολούθησε κυκλοφοριακό κομφούζιο απο τα αγροτικά μηχανήματα και τα τρακτέρ που ήταν παραταγμένα στο οδόστρωμα και οι δρόμοι έκλεισαν για αρκετή ώρα.

Η ατμόσφαιρα "ηλεκτρίστηκε" καθώς η Αστυνομία δεν επέτρεψε στους συνδικαλιστές να πλησιάσουν στο κτίριο της Περιφέρειας, γεγονός που καταδίκασε το Π.Α.ΜΕ, αφού όπως δήλωσαν οι συνδικαλιστές στο epirus-tv-news, το μόνο που ήθελαν ήταν να παραδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας για τα σκληρά μέτρα που εξαθλιώνουν την καθημερινότητα των ελληνικών νοικοκυριών.

Στη συνέχεια αποχώρησαν απο το σημείο και κατευθύνθηκαν στην συμβολή των οδών Κοραή και Δαγκλή, όπου έχυσαν γάλα στο οδόστρωμα και παρέδωσαν ψήφισμα στον διευθυντή του τραπειζικού κατασήματος για το φλέγον ζήτημα των πληστειριασμών.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...