Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Νέο φορτίο με 72 κιλά χασίς στα Ιωάννινα

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τις πρώτες πρωινές ώρες μια ομάδα υπόπτων που κινούνταν σε δασώδη περιοχή κοντά στο Γεροπλάτανο Ιωαννίνων μεταφέροντας ταξιδιωτικούς σάκους και τους έστησαν ενέδρα


«Κόκκινο» σε άλλη μια προσπάθεια των αλβανικών καρτέλ να περάσουν στο ελληνικό έδαφος μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, έβαλαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας που συνέλαβαν τους τέσσερις μεταφορείς.


Οι αστυνομικοί εντόπισαν τις πρώτες πρωινές ώρες μια ομάδα υπόπτων που κινούνταν σε δασώδη περιοχή κοντά στο Γεροπλάτανο Ιωαννίνων μεταφέροντας ταξιδιωτικούς σάκους και τους έστησαν ενέδρα. Πριν προλάβουν να αντιδράσουν, οι τέσσερις Αλβανοί ηλικίας 30, 32, 23 και 27 χρόνων έπεσαν στα χέρια τους.

Στους τρεις ογκώδεις ταξιδιωτικούς σάκους, βρέθηκαν 67 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 72 κιλών και 550 γραμμαρίων που κατασχέθηκαν και οι μεταφορείς ανακρίνονται πριν οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, για να εξακριβωθεί πού και σε ποιους θα παρέδιδαν τα ναρκωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...