Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Άρτα: Δάσκαλος έβαλε μαθητές να χαστουκίσουν έναν οκτάχρονο!

Ο 50χρονος εκπαιδευτικός συνελήφθη - Τους προέτρεψε να τον χτυπήσουν ένας-ένας οι συμμαθητές του ως τιμωρία, επειδή ήταν ζωηρός την ώρα του μαθήματος- Μάλιστα εκείνος είχε ακινητοποιήσει τον οκτάχρονο και άλλα δύο παιδιά κατόπιν εντολής το,  κρατούσαν την πόρτα για να μη φύγει


Ένας 50χρονος δάσκαλος, κρατείται από το απόγευμα στο Αστυνομικό Τμήμα της Άρτας, ύστερα από καταγγελία που έκανε η μητέρα ενός μαθητή της Β' Δημοτικού, ότι ο εν λόγω εκπαιδευτικός, προέτρεψε τους συμμαθητές του 8χρονου γιου της, να τον χαστουκίσουν για τιμωρία, επειδή ήταν ζωηρός την ώρα του μαθήματος.


Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η μητέρα του οκτάχρονου στους αστυνομικούς, ο δάσκαλος ακινητοποίησε το παιδί της και έδωσε εντολή στους άλλους συμμαθητές του, ένας - ένας να το χαστουκίζουν, ενώ τοποθέτησε στην πόρτα της αίθουσας, δύο άλλους μαθητές, ώστε να μην μπορέσει να διαφύγει.

Ο μικρός μαθητής γύρισε έντρομος το μεσημέρι στο σπίτι του και είπε όλα όσα συνέβησαν στην μητέρα του, η οποία τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Άρτας.

Η γνωμάτευση των γιατρών αναφέρει σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο του 8χρονου. Το μεσημέρι της Τετάρτης ο δάσκαλος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...