Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Νεοχώρι Άρτας: Πυροβόλησαν και λήστεψαν δύο αλλοδαπούς

Αφού άρπαξαν από τα θύματά τους όσα χρήματα είχαν πάνω τους, οι δύο ένοπλοι πυροβόλησαν μια φορά για εκφοβισμό στον αέρα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά από τα σκάγια ο 32χρονος Πακιστανός

Έλληνες ήταν οι δράστες της ένοπλης ληστείας που έγινε στο Νεοχώρι Άρτας σε βάρος δυο αλλοδαπών, ένας από τους οποίους τραυματίστηκε ελαφρά όταν οι κακοποιοί πυροβόλησαν για εκφοβισμό! Ένας από τους ληστές συνελήφθη και οι συνεργοί του αναζητούνται.

Πρόκειται για έναν 46χρονο που εντοπίστηκε μετά από αναζητήσεις και ήδη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ οι ταυτότητες συνεργών του είναι γνωστές και τους αναζητά το αστυνομικό τμήμα Περιφέρειας Άρτας. Οι τέσσερις δράστες, από τους οποίους δυο κρατούσαν κυνηγετικά όπλα, ακινητοποίησαν με την απειλή τους έναν 25χρονο Αφγανό και έναν 32χρονο Πακιστανό.

Αφού άρπαξαν από τα θύματά τους όσα χρήματα είχαν πάνω τους, οι δύο ένοπλοι πυροβόλησαν μια φορά ο καθένας στον αέρα για εκφοβισμό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά από τα σκάγια ο 32χρονος Πακιστανός. Τα θύματα κατήγγειλαν τη ληστεία και έδωσαν την περιγραφή των κακοποιών, με αποτέλεσμα να φτάσουν οι αστυνομικοί στα ίχνη του ενός από αυτούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...