Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Ηγουμενίτσα: Τροχαίο αποκάλυψε «σπείρα» Αλβανών κλεφτών

Περισσότερους από έξι μήνες δρούσε στη Θεσπρωτία μια σπείρα Αλβανών που είχαν γίνει πραγματικός εφιάλτης για τους ιδιοκτήτες μοτοποδηλάτων και μοτοσικλετών, καθώς τα «σήκωναν» και τα έστελναν να πουληθούν στην πατρίδα τους


Χρειάστηκε ένα τροχαίο για να ξεσκεπαστεί η δράση τους.


Τουλάχιστον 20 κλοπές δικύκλων διαλευκάνθηκαν όταν έπεσαν τραυματισμένοι στα χέρια των ανδρών της Ασφάλειας δύο νεαροί Αλβανοί ηλικίας 18 και 19 χρόνων, που είχαν κλέψει μια μοτοσικλέτα έξω από το σπίτι του 48χρονου ιδιοκτήτη της στην Ηγουμενίτσα αλλά, πάνω στη βιασύνη τους να απομακρυνθούν, έπεσαν με ταχύτητα σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Οι δράστες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών, όπου αποκαλύφθηκε ότι βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα χωρίς τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Η προανάκριση έριξε φως στο ρόλο τους στη σπείρα που δρούσε από τα τέλη Μαΐου στην Ηγουμενίτσα, το Γραικοχώρι και τη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας.

Ως τώρα, έχουν βρεθεί τρεις κλεμμένες μοτοσικλέτες οι οποίες αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ τις υπόλοιπες τις πούλησαν ή τις αποσυναρμολόγησαν και διέθεσαν τα τμήματά τους ως ανταλλακτικά στην Αλβανία.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για την ταυτοποίηση των συνεργών τους και την πλήρη εξιχνίαση της δράσης τους, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...