Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Ιωάννινα: 7 χρόνια "Τραγουδάμε για ν’ αγαπιόμαστε"

- Μία νέα εμφάνιση από τους "Αθεράπευτους" σήμερα και αύριο

   

Η Μουσική Σκηνή του Καλλιτεχνικού Σωματείου «Οι Αθεράπευτοι» συνεχίζει τα μουσικά της σεργιάνια, γιορτάζοντας τα 7 χρόνια της 30μελούς, πια, συντροφιάς «Τραγουδάμε για ν' αγαπιόμαστε».


Μια μουσική συντροφιά, που πρωτοξεκίνησε στις 15 Δεκεμβρίου 2006 και συνεχίζει να παρουσιάζει ποιοτική μουσική, με μουσικούς και ερμηνευτές επιπέδου, καθώς και διαρκώς βελτιούμενη χορωδία. Θα παρουσιαστούν 30 τραγούδια – σταθμοί, που αγαπήθηκαν (από ρεμπέτικα του Παναγιώτη Τούντα και του Απόστολου Χατζηχρήστου μέχρι σύγχρονα των αδερφών Κατσιμίχα και του Νίκου Παπάζογλου, καθώς και πολλών άλλων), σε τρία μέρη («Λαϊκό πάλκο», «Χορωδιακό σύνολο» και «Σαν τα χρόνια της μπουάτ»). Η μουσική επιμέλεια είναι των Δημήτρη Παππά και Παναγιώτη Σιόγκα.

Παίζουν και τραγουδούν: Δημήτρης Παππάς (κιθάρα και κρουστά), Παναγιώτης Σιόγκας (μπουζούκι και κιθάρα), Αντώνης Βαράκας (μπουζούκι και μπαγλαμά), Κώστας Μαργώνης (τρομπέτα), Σαράντης Δράμαλης (πιάνο και τρομπέτα), Θωμάς Μεντής (μπάσο και ηλεκτρική κιθάρα), Μιχαήλ Παππάς (ντραμς και ξυλόφωνο), Κατερίνα Τσολίγκα, Αγγελική Φάτσιου, Χριστίνα Δάλλα, Σοφία Μαριά και όλη η συντροφιά «Τραγουδάμε για ν' αγαπιόμαστε».

Οι εμφανίσεις σήμερα 21/12 στις 9:30μ.μ. και την Κυριακή 22/12 στις 8:00μ.μ., στο Θέατρο της Στοάς Ορφέα, με γενική είσοδο 4€. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 698-198-1067.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...