Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Καταδίωξη για Αλβανούς με 22 κιλά χασίς

Παρέλαβαν το παράνομο φορτίο τους στα σύνορα και διέσχισαν όλη την Ήπειρο χωρίς να εντοπιστούν, δυο νεαροί Αλβανοί που μετέφεραν μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που προερχόταν από την πατρίδα τους. Όταν πίστεψαν ότι είχαν ξεγελάσει τα μπλόκα της ΕΛ.ΑΣ., το δρομολόγιό τους πήρε τέλος.

Άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν στο Κομπότι Άρτας το ύποπτο αυτοκίνητο και επιχείρησαν να το σταματήσουν, αλλά ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη.


Οι δύο Αλβανοί ηλικίας 24 και 23 χρόνων ακινητοποιήθηκαν σε μικρή απόσταση, συνελήφθησαν και διαπιστώθηκε ότι το πορτ μπαγκάζ και ο χώρος της ρεζέρβας ήταν γεμάτα ναρκωτικά.

Συνολικά, εκτός από το αυτοκίνητο, κατασχέθηκαν 20 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη 21 κιλών και 726 γραμμαρίων, δύο κινητά και 320 ευρώ που είχαν μαζί τους οι νεαροί αλλοδαποί, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας. Η  Ασφάλεια Άρτας διενεργεί έρευνα για να εξακριβώσει σε ποιους θα παρέδιδαν τα ναρκωτικά και σε ποια περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...