Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ - Αυτό θα πει... Ελληνάρας: Πήγε να περάσει την Ferrari από στενό στα Ζαγοροχώρια και σφήνωσε!

Ο απόλυτος ορισμός του…Ελληνάρα: Πήγε να περάσει με την… Ferrari  από τα πετρόχτιστα σοκάκια του χωριού, για να τον «καμαρώσουν» οι γείτονες!!!


Το βίντεο, που θα δείτε, τραβήχτηκε πριν λίγες μέρες στο χωριό Κουκούλι στα Ζαγοροχώρια και είναι «για γέλια και για κλάματα».


Ο οδηγός είχε την φαεινή ιδέα να περάσει το πολυτελέστατο όχημα του από ένα στενό με φάρδος… 196 cm (!), κάτι που φυσικά ήταν αδύνατο.

Το αυτοκίνητο σχεδόν σφηνώθηκε και χρειάστηκε ολόκληρη επιχείρηση «διάσωσης» με το μισό χωριό να βρίσκεται στο «πόδι» για να καταφέρει να μην γρατζουνιστεί. Γιατί μια γρατζουνιά σε τέτοιο αμάξι κοστίζει ακριβά ως γνωστόν και την "κλαις" για χρόνια!

Μέχρι και χαρτόνια στους τοίχους κρατούσαν οι άνθρωποι για να καταφέρει να διανύσει «αλώβητο» τα 200 μέτρα που ήταν ο δρόμος. Περιττό να σας πούμε ότι έκανε … 20 λεπτά για αυτή την διαδρομή.

Τουλάχιστον πέτυχε με το παραπάνω τον σκοπό του, αφού εκτός από τους κατοίκους του… Κουκουλίου έμαθε όλη η Ελλάδα ότι έχει Ferrari, μιας και το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου με όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια βέβαια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...