Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Η λαθροϋλοτομία απειλεί Ήπειρο και Δυτική Μακεδονία

Τρόπους αντιμετώπισης της λαθροϋλοτομίας που παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις σε Ήπειρο και Δυτική Μακεδονία θα αναζητήσουν σήμερα σε ευρεία σύσκεψη που διοργανώνει η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, υπό την προεδρία του αναπληρωτή υπουργού ΠΕΚΑ Σταύρου Καλαφάτη. 

Στόχος της σύσκεψης, που πραγματοποιείται στα Ιωάννινα, είναι η ανταλλαγή απόψεων όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και φορέων, αλλά και ο καλύτερος συντονισμός τους για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

«Στην Ήπειρο και στη Δυτική Μακεδονία οφείλουμε όλοι να συνεργαστούμε πιο αποτελεσματικά για να αντιμετωπίσουμε οργανωμένες και επικίνδυνες συμπεριφορές που εκμεταλλεύονται τα δάση μας» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός κ. Καλαφάτης. Στη σύσκεψη έχουν κληθεί να παραστούν ο υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Παπαδόπουλος, οι Βουλευτές Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας, οι Περιφερειάρχες, οι Δήμαρχοι των ορεινών δήμων, οι στρατιωτικές, πυροσβεστικές και αστυνομικές αρχές των δύο Περιφερειών καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες των δασικών υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...