Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Πρέβεζα: Δέχθηκε επίθεση από τέσσερα αγριεμένα σκυλιά

Άνδρας που έκανε τζόκινγκ στην περιοχή Μονολίθι δέχθηκε επίθεση από σκυλιά με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο


Φοβήθηκε ακόμη και για τη ζωή του ένας πολίτης που έκανε τζόκινγκ στην παραλία της περιοχή Μονολίθι στην Πρέβεζα, όταν βρέθηκε εγκλωβισμένος ανάμεσα σε τέσσερα άγρια αδέσποτα σκυλιά που άρχισαν να τον δαγκώνουν και στα δύο του πόδια!


Ο άτυχος άνδρας δεν πρόλαβε να αντιληφθεί ότι κινδύνευε, όταν ξαφνικά ένας μεγαλόσωμος σκύλος όρμησε κατά πάνω του από πίσω και τον πέταξε στο έδαφος. Ώσπου να προλάβει να σηκωθεί, άρχισε να τον δαγκώνει στα πόδια, όπως και άλλα τρία σκυλιά που του επιτέθηκαν! Το μόνο που μπόρεσε να κάνει, ήταν να καλύψει με τα χέρια του το λαιμό και το πρόσωπό του.

Όταν με πολύ κόπο κατάφερε να σηκωθεί ταραγμένος, τα σκυλιά απομακρύνθηκαν κι έτσι βρήκε την ευκαιρία να τηλεφωνήσει στους συγγενείς του οι οποίοι τον παρέλαβαν και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο της Πρέβεζας. Εκεί, οι γιατροί του έκαναν τους απαραίτητους ορρούς και έφυγε με φρικτούς πόνους. Όπως είπε στο pamepreveza, σκοπεύει να καταγγείλει το περιστατικό στην Αστυνομία και να αναζητήσει ευθύνες όπου υπάρχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...