Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Ηγουμενίτσα: Η τελευταία κρουαζιέρα για το 2013 - Υποδοχή με τραγούδια και μεζέδες!


Το κρουαζιερόπλοιο Grand Holiday της εταιρείας Iberocruceros μεταφέρει 1.500 επιβάτες και 700 μέλη πλήρωμα...

Με χορούς και τραγούδια, με παραδοσιακούς μεζέδες και τοπικά προιόντα θα υποδεχθεί αύριο Τρίτη (05-11-2013), η Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας τους τουρίστες που καταφτάνουν για την τελευταία κρουαζιέρα του 2013.

Σύμφωνα με το epirusgate, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας ετοιμάζεται ένα καθαρά σκηνικό το οποίο είναι σίγουρο ότι οι ξένοι θα το θυμούνται για πολύ. Σκοπός της πρώτης φάσης του Πολυθεματικού Φεστιβάλ είναι η προώθηση και η προβολή του τομέα παραγωγής, μεταποίησης και εμπορευματοποίησης των τοπικών αγροτικών προϊόντων.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας (Κτίριο τερματικού σταθμού επιβατών) μεταξύ 10.00 π.μ. και 16.00 μ.μ.Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν Έκθεση παρουσίασης τοπικών αγροτικών προϊόντων, μουσικο – χορευτικά δρώμενα και έκθεση τοπικής γαστρονομίας.

Το κρουαζιερόπλοιο Grand Holiday της εταιρείας Iberocruceros μεταφέρει 1.500 επιβάτες και 700 μέλη πλήρωμα, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία στα πλαίσια της παραπάνω εκδήλωσης να έρθουν σε επαφή με την τοπική γαστρονομία αλλά και την πολιτιστική παράδοση της περιοχής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...