Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ο Τέρενς Κουίκ και η Ραχήλ Μακρή στα Ιωάννινα

Διήμερη περιοδεία  στα Ιωάννινα και στην Κέρκυρα  ξεκινούν αύριο Πέμπτη (31/10/2013) δύο  Βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Ο Τέρενς Κουίκ (Επικρατείας) και η Ραχήλ Μακρή (Κοζάνης).

Πρόκειται για  την απαρχή μιας νέας και δυναμικής  παρουσίας του Κινήματος σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, προκειμένου  να προωθηθεί το πλήρες κυβερνητικό  πρόγραμμα των ΑΝΕΛ, το οποίο εγκρίθηκε από το συνέδριο και δόθηκε αυτή την εβδομάδα στη δημοσιότητα.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Οι δύο Βουλευτές  των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ επέλεξαν σαν πρώτο σταθμό της περιοδείας τους τα Ιωάννινα, προκειμένου να παρουσιάσουν και στους άμεσα ενδιαφερόμενους  φορείς, αλλά και σε συνέντευξη τύπου, το πρόγραμμα του Κινήματος για τη γεωργία και την κτηνοτροφία. Και κυρίως την κτηνοτροφία, η οποία είναι μία από τις πλουτοπαραγωγικές δραστηριότητες της Ηπείρου.

Ταυτόχρονα, η αρμόδια  Τομεάρχης Ραχήλ Μακρή θα επικοινωνήσει με τους Ηπειρώτες κτηνοτρόφους όλες τις κοινοβουλευτικές δράσεις της για την προστασία της ελληνικής φέτας και την περαιτέρω προώθησή της στην παγκόσμια αγορά.

Τους δύο Βουλευτές  θα συνοδεύει ένα πολυμελές κλιμάκιο στελεχών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ανάμεσα στο οποίο ο επικεφαλής της Γραμματείας Τεκμηρίωσης του Κινήματος Μπάμπης Παπασπύρου και η Αναπληρώτρια της Γραμματείας Αλληλεγγύης Λία Εγγλέζου.

Η άφιξη στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθεί στις 13:10 και αμέσως μετά οι δύο Βουλευτές, συνοδευόμενοι από Πολιτευτές και μέλη της νεοεκλεγείσας Συντονιστικής, αλλά και τον Περιφερειάρχη Ηπείρου του Κινήματος, θα επισκεφθούν τα γραφεία της ΔΕΗ, όπου θα συνομιλήσουν με τους εργαζόμενους, κυρίως στα σημεία συναλλαγής τους με τους πολίτες. Όπως πχ το Τμήμα Διακανονισμού Εκκρεμών Λογαριασμών κλπ.

Στη συνέχεια θα έχουν συνάντηση με εκπροσώπους  των κτηνοτρόφων της Ηπείρου, στις 18:00 θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο Ολύμπικ και στις 19:00 θα έχουν συνεργασία με τα τοπικά στελέχη των ΑΝΕΛ στα γραφεία του Κινήματος (Ζυγομάλλη 1) προκειμένου να μεθοδευτεί ακόμα καλύτερα η παραγωγή κοινοβουλευτικού έργου με βάση όλα τα προβλήματα της Ηπείρου.

Ταυτόχρονα, σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, κλιμάκιο των ΑΝΕΛ με επικεφαλής την Αναπληρώτρια Γραμματέα Αλληλεγγύης Λία Εγγλέζου, θα επισκεφθεί (13:30) το χώρο διανομής συσσιτίων του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Κοπάνων και μετά (14:30) του Ιερού Ναού Περιβλέπτου.

Τέλος, εκκρεμεί η συνάντηση με τη νέα Γενική Γραμματέα  της Περιφέρειας Ηπείρου Δήμητρα  Γεωργακοπούλου-Μπάστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...