Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Ιωάννινα: Εκδήλωση ενημέρωσης για πνευμονικά νοσήματα και δωρεάν σπιρομέτρηση

Εκδήλωση ενημέρωσης του κοινού για μερικά από τα συχνότερα και σημαντικότερα πνευμονικά νοσήματα θα πραγματοποιηθεί σήμεα Σάββατο 5 Οκτωβρίου, στις 8 το βράδυ, στην αίθουσα «Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος» στη Ζωσιμαία Παιδαγωγική Ακαδημία.

Η ημερίδα διοργανώνεται από τους ιδιώτες πνευμονολόγους της πόλης των Ιωαννίνων υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας και με τη συμμετοχή της Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και του Νοσοκομείου «Χατζηκώστα».

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν αφορούν στο βρογχικό άσθμα, στην χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, στον καρκίνο του πνεύμονα, στο όχι και τόσο γνωστό σύνδρομο άπνοιας στον ύπνο και στο φλέγον θέμα του καπνίσματος, των συνεπειών του αλλά και των μεθόδων διακοπής αυτού.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης θα διενεργηθεί δωρεάν έλεγχος αναπνευστικής λειτουργίας με σπιρομέτρηση στον προαύλιο χώρο της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου από τις 10 το πρωί έως τις 1.30 το μεσημέρι και από τις 6 έως 7.30 το απόγευμα, και την Κυριακή 6 Οκτωβρίου από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...