Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Ιατρική ενημέρωση στο Δήμο Ζίτσας

Η έδρα του Δήμου Ζίτσας, η Ελεούσα, αποτέλεσε έναν ακόμη σταθμό στην εκστρατεία ενημέρωσης πάνω σε ιατρικά θέματα, που οργανώνουν τον τελευταίο χρόνο στο Νομό Ιωαννίνων οι Ιατρικοί Σύλλογοι Αθήνας και Ιωαννίνων, το Ελληνικό Ινστιτούτο Διαβήτη, Παραγόντων Κινδύνου και Καρδιάς  και η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία.
 

Συντονιστής της ημερίδας ήταν ο Καθηγητής Καρδιολογίας του Τζάνειου Νοσοκομείου Στέφανος Φούσας, ο οποίος αναφέρθηκε στην οργάνωση των οδοιπορικών υγείας σε όλη την Ελλάδα και έκανε λόγο για μία προσπάθεια του κέντρου να έρθει στην περιφέρεια.

Στη δημιουργία και το έργο του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης στάθηκε από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης. Το κύριο μέρος της ημερίδας ξεκίνησε με τον Γενικό Διευθυντή των «Εκπαιδευτηρίων Γείτονα» Ελευθέριο Γείτονα, και τον πρώην Υπουργό Αντώνη Φούσα να αναφέρονται στην έννοια της αλληλεγγύης και στη σημασία της στις μέρες μας, ενώ ακολούθησαν οι ομιλίες ιατρικού περιεχομένου οι οποίες ήταν εστιασμένες στην πρόληψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...