Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Ζίτσα Ιωαννίνων: Αναζητούν πιστολέρο που αναστάτωσε παζάρι

Ο δράστης, που θεωρείται μέλος της «μαφίας των παζαριών», συμμετείχε σε διαπληκτισμούς οι οποίοι ξέσπασαν μεταξύ μικροπωλητών την ώρα που εκατοντάδες κάτοικοι βρίσκονταν στο παζάρι μαζί με μικρά παιδιά


Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για να εντοπίσει έναν σεσημασμένο κακοποιό που σκόρπισε τον τρόμο πυροβολώντας μέσα σε δεκάδες κόσμο στο παζάρι της Βουνοπλαγιάς του δήμου Ζίτσας Ιωαννίνων και διέφυγε με ένα υπερπολυτελές αυτοκίνητο!

Ο δράστης, που θεωρείται μέλος της «μαφίας των παζαριών», συμμετείχε σε διαπληκτισμούς οι οποίοι ξέσπασαν μεταξύ μικροπωλητών την ώρα που εκατοντάδες κάτοικοι βρίσκονταν στο παζάρι μαζί με μικρά παιδιά. Ξαφνικά, έβγαλε ένα πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα προκαλώντας πανικό στους τρομοκρατημένους πολίτες!

Πριν προλάβει κάποιος να επέμβει, ο δράστης μπήκε σε ένα μπλε σκούρο Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας BMW κάμπριο και έγινε… καπνός με μεγάλη ταχύτητα. Όταν έφτασαν οι άνδρες της Αστυνομίας, είχε ήδη εξαφανιστεί αλλά η ταυτότητα του οποίου είναι γνωστή στις αρχές και αναζητείται παντού για να συλληφθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...