Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Πρέβεζα: ''Μαζί τρέχουμε για τη ζωή''

''Μαζί τρέχουμε για τη ζωή''. Ημερίδα με θέμα την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 20.00 μ.μ. στη αίθουσα « Θεοφάνειος » του Δήμου Πρέβεζας.


Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "Aλμα Ζωής», διοργανώνει το μήνα Σεπτέμβριο του 2013, πέντε ενημερωτικές παρεμβάσεις σε πέντε πόλεις της Ελλάδας, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς των επιλεγμένων περιοχών δράσης.

Στόχος των ενημερωτικών παρεμβάσεων είναι η έγκυρη ενημέρωση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού γυναικών πανελλαδικά, για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, καθώς και η κινητοποίηση τους για τακτικό προληπτικό έλεγχο. Επιλέχθηκαν περιοχές από 5 διαφορετικές Περιφέρειες της χώρας, από την Βόρεια Ελλάδα μέχρι την Πελοπόννησο και από την Ήπειρο και Στερεά Ελλάδα μέχρι το Βορειοανατολικό Αιγαίο.

Για την Ήπειρο η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με το ΙΝΕ- Γ.Σ.Ε.Ε Ηπείρου - Λευκάδας και τελεί υπό την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας, του Δήμου Πρέβεζας, του Κέντρου Έρευνας και Στήριξης Θυμάτων Κακοποίησης, Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων και Προστασία Μονογονεϊκών Οικογενειών (ΚΕ.Σ.ΘΥ.Κ.Ε.Κ.Ο) και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 20.00μ.μ. στη αίθουσα « Θεοφάνειος » του Δήμου Πρέβεζας.

Ομιλητές:
· Δημήτρης Μαντάς, Επίκουρος Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Επιμελητής Χειρουργικής Κλινικής Νοσοκομείου Λαϊκο.
· Ελένη Λέκα, Κοινωνική Λειτουργός του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Αλμα Ζωής»
· Παρασκευή Μιχαλοπούλου, Εθελόντρια, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Αλμα Ζωής»


Για περισσότερες πληροφορίες στο site:
http://www.almazois.gr/race2013/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=151&Itemid=29

www.almazois.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...