Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Πιτσιρίκια ανακάλυψαν τις οικονομίες ηλικιωμένης σε ερειπωμένο σπίτι στα Ιωάννινα και έκαναν τα λεφτά.... χαρτοπόλεμο

«Σήκωσε» τα χρήματά της από την τράπεζα, για να τα σώσει από την οικονομική κρίση, αλλά λογάριαζε χωρίς τους πιτσιρικάδες της γειτονιάς της. 


Μίας ηλικιωμένη γυναίκα στα Ιωάννινα είναι τις οικονομίες μίας ζωής να γίνονται... χαρτοπόλεμος, όταν τις ανακάλυψαν παιδιά που έπαιζαν σε ερειπωμένο σπίτι.

Οι πιτσιρικάδες βρήκαν το θησαυρό, περίπου 43.000 ευρώ μέσα σε μία σακούλα, παίζοντας στα χαλάσματα στην πλατεία Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνα. Οταν οι κάτοικοι είδαν τα παιδιά να παίζουν με τα χρήματα και να σκίζουν τα χαρτονομίσματα, ειδοποίησαν την Αστυνομία. Τα παιδιά έδειξαν στους άνδρες της Ασφάλειας Ιωαννίνων το σημείο που βρήκαν τη σακούλα και παρέδωσαν τα χρήματα.

Η έρευνα οδήγησε σε μια 83χρονη γυναίκα, που μένει σε διαμέρισμα δίπλα στα χαλάσματα, η οποία είχε κρύψει εκεί τις οικονομίες της. Οπως είπε στους αστυνομικούς, «σήκωσε» τις οικονομίες της πριν από τρία χρόνια, γιατί πίστεψε πως θα χάσει τα χρήματα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Η ηλικιωμένη δεν είναι σε θέση να θυμηθεί το ακριβές ποσό και κάνει λόγο για 50-70.000 ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...