Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Βαγγέλης Μάτσιας: Ποιος είναι ο κλαρινίστας που είπε «όχι» στα γούστα του Ριμπολόβλεφ

O νέος ιδιοκτήτης του Σκορπιού ήθελε μια βραδιά που να θυμίζει Ελλάδα, όχι μόνο μουσικά αλλά και στιλιστικά αφού όσοι θα έπαιρναν μέρος στη βραδιά θα έπρεπε να κυκλοφορούν με λευκούς χιτώνες και με ένα κλαδί ελιάς στο κεφάλι όπως οι αρχαίοι Έλληνες

Θα μπορούσε να περπατήσει στο νησί του Αριστοτέλη Ωνάση αλλά είπε όχι για λόγους… «αρχαιοελληνικούς». Ο λόγος για  Βαγγέλη Μάτσια που σύμφωνα με πληροφορίες του ipeirotika.gr δέχθηκε πρόταση από τους ανθρώπους του Ρώσου μεγιστάνα Ντιμίτρι Ριμπολόβεφ για μια βραδιά γεμάτη Ελλάδα.

Η πρόταση που δέχθηκε ο μουσικός ήταν ξεκάθαρη... O νέος ιδιοκτήτης του Σκορπιού ήθελε μια βραδιά που να θυμίζει Ελλάδα, όχι μόνο μουσικά αλλά και στιλιστικά αφού όσοι θα έπαιρναν μέρος στη βραδιά θα έπρεπε να κυκλοφορούν με λευκούς χιτώνες και με ένα κλαδί ελιάς στο κεφάλι όπως οι αρχαίοι Έλληνες.

Η οικονομική πλευρά του θέματος ήταν άκρως δελεαστική, αφού σύμφωνα με πληροφορίες είχε πολλά μηδενικά.

Ο Ηπειρώτης μουσικός, που παίζει κλαρίνο, αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Ρώσου μεγιστάνα αρνήθηκε την πρόταση ευγενικά μιας και όπως έλεγε, η ελληνική μουσική παράδοση δεν μπορεί να μετατρέπεται για κανένα λόγο σε Xoλιγουντιανή καρικατούρα στις απαιτήσεις εισαγόμενων «ευεργετών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...