Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Το σιντριβάνι του τρόμου στην Πρέβεζα


Η κατάσταση που επικρατεί στο πρώην σιντριβάνι στην πλατεία Ανδρούτσου στην Πρέβεζα έχει απασχολήσει πολλές φορές... το pamepreveza.gr με δυστυχώς κανέναν να έχει ενδιαφερθεί.

Κατά το παρελθόν έγιναν αναφορές τόσο στην απαράδεκτη αισθητική του, αφού εδώ και χρόνια παραμένει άδειο και έχει καταντήσει χώρος συγκέντρωσης σκουπιδιών, όσο και για τους κινδύνους που εγκυμονεί για τα δεκάδες παιδιά που παίζουν εκεί.

Και ας αφήσουμε κατά μέρος το αισθητικό κομμάτι μιας και είναι πλέον γνωστό ότι η αισθητική είναι κάτι που δεν απασχολεί, όπως έχει αποδειχθεί τη δημοτική αρχή.

Εχθές το απόγευμα, Παρασκευή, για μια ακόμη φορά η πλατεία έγινε σημείο συγκέντρωσης μικρών παιδιών και γέμισε με χαρούμενες φωνές.

Και μιλάμε για μικρά παιδιά, που όσο και αν τους απαγορεύεις να βρεθούν σε κάποιο σημείο είναι εκ των πραγμάτων αδύνατο να ελεγχθούν και ειδικά όταν ο χώρος αυτός είναι προσβάσιμος και μάλιστα στη μέση της κεντρικής πλατείας της Πρέβεζας.

Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, εχθές, ένα παιδάκι μόλις εφτά ετών έπεσε επάνω στο θανατηφόρο πίδακα νερού με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ευτυχώς στο πόδι.

Και το ερώτημα που προκύπτει είναι τι θα συνέβαινε εάν έπεφτε με το κεφάλι;

Και αποτελεί πλέον έγκλημα η αδιαφορία της δημοτικής αρχής και του Λιμενικού Ταμείου, που στην δικαιοδοσία του ανήκει ο χώρος, αφού θέτουν σε κίνδυνο καθημερινά την σωματική ακεραιότητα μικρών παιδιών.

Και επιτέλους αυτή τη φορά μιλάμε για την ασφάλεια μικρών παιδιών, είπε στο pamepreveza.gr ο γονιός του παιδιού, ο οποίος είναι αποφασισμένος να καταστρέψει ο ίδιος τα δολοφονικά αντικείμενα που βρίσκονται μέσα στο σιντριβάνι, αδιαφορώντας για τις συνέπειες αφού θα έχει αποτρέψει τον σοβαρό τραυματισμό κάποιου παιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...