Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Ψάκα Θεσπρωτίας: Έκλεψε μοτοσικλέτα για να κάνει διαρρήξεις

Άνδρες του αστυνομικού τμήματος Παραμυθιάς έφτασαν αμέσως επί τόπου και συνέλαβαν τον 30χρονο δράστη


Θόρυβο έκανε η μηχανή του, θόρυβο έκανε και ο 30χρονος Αλβανός που τη σταμάτησε έξω από ένα καφενείο στην Ψάκα Θεσπρωτίας και αποπειράθηκε να το διαρρήξει! Οι γείτονες ξύπνησαν, τον είδαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Άνδρες του αστυνομικού τμήματος Παραμυθιάς έφτασαν αμέσως επί τόπου και συνέλαβαν τον 30χρονο δράστη, που ομολόγησε ότι λίγο νωρίτερα είχε κλέψει τη μοτοσικλέτα από την περιοχή του Καναλακίου Πρέβεζας για να τη χρησιμοποιήσει σε κλοπές! Η μηχανή επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη της και ο νεαρός Αλβανός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ εξετάζεται αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές.

Έκλεψε ένα Ι.Χ. φορτηγό, έξυσε τον αριθμό πλαισίου πλαστογραφώντας στη θέση του τον αριθμό πλαισίου του… δικού του και κυκλοφορούσε με αυτό, ένας 39χρονος ο οποίος συνελήφθη στα Τρίκαλα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία μετά χρήσεως, κλοπή και παράβαση του Κ.Ο.Κ. με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ το φορτηγάκι κατασχέθηκε για να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του που αναζητείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...