Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Μύτικα Πρέβεζας: Πεινασμένοι διαρρήκτες έσφαξαν τράγο σε στάβλο!

Ο ιδιοκτήτης της αποθήκης στον οικισμό Δροσιάς έπαθε σοκ όταν μπήκε μέσα και βρήκε παντού λίμνες από το αίμα του άτυχου ζώου, που οι δράστες είχαν σκοτώσει και πάρει μαζί τους

Η πολλή «δουλειά» φαίνεται πως άνοιξε την… όρεξη στους άγνωστους διαρρήκτες που «σήκωσαν» ό,τι υπήρχε και δεν υπήρχε από μια αποθήκη που χρησιμοποιείται και ως στάβλος στον Μύτικα της Πρέβεζας και φρόντισαν να εξασφαλίσουν φαγητό σφάζοντας επί τόπου έναν τράγο!

Ο ιδιοκτήτης της αποθήκης στον οικισμό Δροσιάς έπαθε σοκ όταν μπήκε μέσα και βρήκε παντού λίμνες από το αίμα του άτυχου ζώου, που οι δράστες είχαν σκοτώσει και πάρει μαζί τους! Σαν να μην έφτανε αυτό, είχαν προκαλέσει και μεγάλη οικονομική ζημιά στον ιδιοκτήτη του κλέβοντας όλα τα υπάρχοντά του.

Οι εισβολείς είχαν αρπάξει πλήθος εργαλείων μεγάλης αξίας, μεταξύ των οποίων ένα αλυσοπρίονο, μια ηλεκτροσυγκόλληση και έναν τροχό και είχαν φύγει παίρνοντας και τον τράγο χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Ο ιδιοκτήτης ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία ξεκίνησε έρευνες, ενώ κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...