Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Ιωάννινα: Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το Πρωτάθλημα Θαλασσίου Σκι

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες της Οργανωτικής Επιτροπής του Πρωταθλήματος Θαλασσίου Σκι και ρυθμίζονται πλέον οι τελευταίες λεπτομέρειες. Στην πόλη των Ιωαννίνων άρχισαν να μοιράζονται φυλλάδια σχετικά με τον αγώνα, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η ανάρτηση αφισσών και λαβάρων.

Πρέπει να επισυμανθεί η συμμετοχή πολλών επιχειρήσεων και ιδιωτών των Ιωαννίνων, οι οποίοι συμμετέχουν ως Χορηγοί και Υποστηρικτές, αγκαλιάζοντας την προσπάθεια. Η επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα (www.2013eaoc.org), εμπλουτίζεται καθημερινά με νέα στοιχεία, καθώς και με τα ονόματα των όλων των Χορηγών και Υποστηρικτών.

Στους αγώνες θαλασσίου σκι αυτού του επιπέδου, συμμετέχουν σύμφωνα με τους κανονισμούς το πολύ 6 αθλητές και αθλήτριες από κάθε χώρα. Επιπλέον μπορούν να συμμετάσχουν και αθλητές που βρίσκονται ανάμεσα στους 10 πρώτους της Παγκόσμιας κατάταξης. Οι συμμετοχές σήμερα αγγίζουν τις 121 από 20 χώρες, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο, σε σχέση με τα Πανευρωπαικά Πρωταθλήματα Ανδρών Γυναικών των προηγουμένων ετών.

Πρέπει να αναφερθεί ότι το 2012 στην Ιταλία ήταν 96, το 2011 στη Νορβηγία ήταν 88, το 2010 στην Μ. Βρεταννία ήταν 95, το 2009 στη Δανία ήταν 89, το 2008 στη Σουηδία ήταν 106, το 2007 στη Ιταλία ήταν 85 , και το 2006 στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο στο Σχινιά στην Ελλάδα ήταν 87.Το Πρωτάθλημα Θαλασσίου σκι Ανδρών Γυναικών αποτελεί την μεγαλύτερη διοργάνωση του αθλήματος κάθε χρόνο στην Ευρώπη. Για το λόγο αυτό η Οργανωτική Επιτροπή των αγώνων καλεί όλους τους φίλους του αθλητισμού να ασχοληθούν εθελοντικά στη διοργάνωση και την διεξαγωγή των αγώνων, για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών και την καλύτερη προβολή της πόλης των Ιωαννίνων.

Στο πρωτάθλημα, η είσοδος για τους φιλάθλους είναι ελεύθερη και οι διοργανωτές έχουν προβλέψει για τους θεατές, κυλικείο, εστιατόριο, σκεπαστές κερκίδες, χώρο parking, happenings και επιδείξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...