Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Ήπειρος: Σφίγγει ο κλοιός για τον Ιλίρ Κούπα - Οπλισμένος αλλά ''ακάλυπτος'' ο Αλβανός δραπέτης!


Το αδίστακτο πρωτοπαλίκαρο του Μαριάν Κόλα εξακολουθεί να διαφεύγει - Διαβάστε τι βρήκαν οι αστυνομικοί και ποιο είναι το προφίλ του ασύλληπτου Αλβανού δραπέτη...

Στο ρέμα του Ζαλογγοπόταμου, σε απόσταση 600 μέτρων από το σημείο όπου έπεσε νεκρός ο διαβόητος κακοποιός Μαριάν Κόλα, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο και ένα σακίδιο με τρόφιμα.

Χωρίς αλεξίσφαιρο γιλέκο ο Ιλίρ Κούπα Τα ευρήματα, θεωρούν οι αστυνομικοί, ότι ανήκουν στον καταζητούμενο αλβανό δραπέτη Ιλίρ Κούπα, ο οποίος κατόρθωσε να διαφύγει τα ξημερώματα, κατά την ένοπλη συμπλοκή με άνδρες της Αστυνομίας. Αστυνομικοί εκτιμούν πως ο στενός φίλος του Κόλα, κυκλοφορεί πλέον ''ακάλυπτος'', αλλά βαριά οπλισμένος.

Από τις 18.00 το απόγευμα στις έρευνες, οι οποίες επικεντρώνονται στα χωριά του Κάτω Ζαλόγγου, συμμετέχει και ένα υπερσύγχρονο ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος.

Ο Ιλίρ Κούπα είχε συλληφθεί για διακίνηση όπλων και εκρηκτικών στη Θήβα. Οι αστυνομικοί ''σαρώνουν'' την περιοχή που έγινε τα ξημερώματα η μάχη και θεωρούν, πως ο ασύλληπτος δραπέτης είναι αδύνατο να έχει απομακρυνθεί, αφού πιθανότατα είναι τραυματισμένος.


Όλοι γνωρίζουν πως ο Ιλίρ Κούπα ήταν εκείνος που άνοιγε και έβαζε μπροστά τα αυτοκίνητα, με τα οποία είχαν καταφέρει να μετακινηθούν οι δραπέτες και να φτάσουν κοντά στο Σούλι. Οι έρευνες συνεχίζονται και οι αστυνομικοί θεωρούν πως είναι θέμα χρόνου να εντοπίσουν τον 27χρονο δραπέτη...

Σύμφωνα με το epirusgate, οι περίπολοι και τα μπλόκα της αστυνομίας με στόχο τον εντοπισμό του κακοποιού Ιλίρ Κούπα,έχουν αναπτυχθεί στις περιοχές των Νομών Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας,που συνορεύουν με την Βροσύνα.Η κίνηση των οχημάτων στη παλιά εθνική οδό Ιωαννίνων- Ηγουμενίτσας έχει διακοπεί μιας και οι αστυνομικοί δεν αφήνουν κανένα όχημα να κινηθεί στον δρόμο.

Από την πλευρά της Θεσπρωτίας,το τελευταίο μπλόκο των αστυνομικών έχει στηθεί στην περιοχή της Νεραίδας(Μενίνα) και από εκεί απαγορεύεται η κίνηση των οχημάτων προς Πλακωτή-Βροσύνα.Η ίδια εικόνα και από την πλευρά των Ιωαννίνων,όπου έχει στηθεί μπλόκο στην περιοχή του πρώην Δήμου Μολοσσών,όπου και σταματά η διέλευση όλων των οχημάτων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...