Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Γιαγιά έδειξε το δρόμο στους Αλβανούς δραπέτες... αφού τους έδωσε ψωμί!

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. σε μεγάλες κτηνοτροφικές μονάδες για τον εντοπισμό του Κόλα και των συνεργών του

Την ώρα που 1.000 αστυνομικοί και καταδρομείς ήταν στο κυνήγι των δραπετών των φυλακών Τρικάλων, μια ηλικιωμένη Ηπειρώτισσα τους έδινε λίγο φαγητό και τους ξεπροβόδιζε, δείχνοντάς τους το δρόμο προς τα βουνά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», μια ηλικιωμένη στο χωριό Φροσύνη Σουλίου, όπου εντοπίσθηκε το κόκκινο μηχανάκι, το οποίο είχαν κλέψει ο Κόλα και η παρέα του για να διαφύγουν από τα αστυνομικά μπλόκα, τάισε και ξεπροβόδισε στα μονοπάτια των βουνών τους Αλβανούς.

Το περιστατικό μεταφέρουν κάτοικοι του χωριού, οι οποίοι λένε ότι συνομίλησαν με τη γιαγιά.

Το πρωί της Παρασκευής 5 Ιουλίου, οι Αλβανοί δραπέτες βρέθηκαν μπροστά στη γιαγιά. «Συνεχίζει ο δρόμος προς τα πάνω;» τη ρώτησαν. «Δεν έχει άλλο από δω. Μόνο με τα πόδια συνεχίζουν στα βουνά», απάντησε η ηλικιωμένη. «Μήπως έχεις τίποτα να φάμε; Λίγο ψωμί;», συνέχισαν οι δραπέτες. Η γιαγιά τους φίλεψε και τους έδειξε το δρόμο προς τα βουνά...

Την ίδια ώρα, σε μεγάλες κτηνοτροφικές μονάδες των νομών Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων, έχουν επικεντρώσει οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ τις έρευνες για τον εντοπισμό των επικίνδυνων κακοποιών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...