Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Παγκόσμιοι Πρωταθλητές στα Γιάννενα!

Δύο παγκόσμιοι πρωταθλητές θα είναι παρόντες στο Πρωτάθλημα Ευρώπης και Αφρικής Θαλασσίου Σκι που θα γίνει στα Ιωάννινα από τις 4 μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου.
Πρόκειται για δύο κορυφαίους Λευκορώσους, οι οποίοι έχουν διαπρέψει μέχρι σήμερα κι έχουν καταγράψει σημαντικά ρεκόρ. Η Natalia Berdnikava (Νατάλια Βερντικάβα) ψηφίστηκε από την Διεθνή Ομοσπονδία θαλασσίου ως η καλύτερη αθλήτρια του 2012. Είναι επίσης κάτοχος του Παγκοσμίου ρεκόρ στο άλμα γυναικών με 58,60 μέτρα και 1η στην παγκόσμια κατάταξη στα αγωνίσματα του άλματος και των φιγουρών.
Ο Aliaksei Zharnasek (Αλιακσέι Ζάρνασεκ) είναι κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στο αγώνισμα των φιγουρών ανδρών με 12570 βαθμούς και 1ος στην παγκόσμια κατάταξη του ιδίου αγωνίσματος.Οι δύο πρωταθλητές προπονούνται συστηματικά αυτό το διάστημα στις ΗΠΑ και θα είναι στο Πρωτάθλημα πανέτοιμοι για να διεκδικήσουν μία ακόμα νίκη.Στο πρωτάθλημα, η είσοδος για τους φιλάθλους είναι ελεύθερη και οι διοργανωτές έχουν προβλέψει για τους θεατές, κυλικείο, εστιατόριο, σκεπαστές κερκίδες, χώρο parking, happenings και επιδείξεις.
epirusgate.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...