Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

"Φτερά" έκαναν χρήματα και υπολογιστές από κατάστημα στον Βράχο της Πρέβεζας


Πονοκέφαλο φαίνεται πως έχουν δημιουργήσει στις αστυνομικές αρχές της Πρέβεζας άγνωστοι οι οποίοι το τελευταίο διάστημα επιδίδονται σε... διαρρήξεις και κλοπές σε καταστήματα στην ευρύτερη παραλιακή περιοχή της Πρέβεζας.

Περιστατικά, σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr, έχουν γίνει σε Βράχο, Λυγιά αλλά και στον Μύτικα με τους δράστες να αναζητούν και να αφαιρούν χρήματα αλλά και ηλεκτρονικά είδη.

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε ο ιδιοκτήτης καταστήματος στην παραλία του Βράχου της Πρέβεζας, όταν διαπίστωσε εχθές το πρωί, ότι άγνωστοι είχαν "επισκεφθεί" το κατάστημά του τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του Pamepreveza.gr, άγνωστοι δράστες μπήκαν τα ξημερώματα σε κατάστημα εστίασης στον Βράχο από παράθυρο τουαλέτας το οποίο άνοιξαν με ... προσοχή!!!

Στην συνέχεια πέρασαν στον κυρίως χώρο του καταστήματος απ όπου αφαίρεσαν χρήματα από τσαντάκια του προσωπικού καθώς και από την ταμειακή μηχανή. Το ύψος του ποσού πρέπει να ξεπερνά τα 400 ευρώ.

Δεν έμειναν όμως σε αυτά καθώς ως φάνηκε, είχαν και τεχνολογικά ενδιαφέροντα, αφού πήραν μαζί τους και δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Οι δράστες ως φαίνεται αφού τελείωσαν ανενόχλητοι την δουλειά τους βγήκαν από την κεντρική είσοδο του καταστήματος αφού αυτή ήταν κλειδωμένη από μέσα και το πρωί βρέθηκε ανοιχτή από τους ιδιοκτήτες.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία.
pamepreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...