Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

2ος Ημιμαραθώνιος Λάκκας Σουλίου

 
Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Παπαδατών ‘’ Ο Άγιος Κοσμάς ‘’, σε συνεργασία με το Δήμο Ζηρού, διοργανώνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου με την επωνυμία ‘’ 2ος Ημιμαραθώνιος Λάκκας Σουλίου ‘’.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Πλατεία Παπαδατών Πρέβεζας.


Ώρα εκκίνησης: 18:00 Απόσταση αγώνα: 21,1 χλμ.

Περιγραφή διαδρομής αγώνα:

Εκκίνηση από την πλατεία Παπαδατών με κατεύθυνση προς Νικολίτσι – Άσσο – Μελιανά και τερματισμός πάλι στην πλατεία των Παπαδατών. 

Η διαδρομή είναι μετρημένη και σε όλο το μήκος της θα είναι φυλασσόμενη και θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας κατά μήκος της διαδρομής. Ο αγώνας θα γίνει με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Χάρτης της διαδρομής θα αναρτηθεί προσεχώς.

Χρονομέτρηση-Αποτελέσματα:

Η χρονομέτρηση θα γίνει με ηλεκτρονικά μέσα και τα επίσημα αποτελέσματα θα δημοσιευθούν αφού επικυροποιηθούν από την οργανωτική επιτροπή τις επόμενες ημέρες του αγώνα.

Δικαίωμα συμμετοχής – Όριο εγγραφών:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν τη συνολική προσπάθειά τους σε 2 ώρες. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

Έπαθλα:

Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης. Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο.

Κόστος συμμετοχής :
Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα είναι 5 €.

Τρόποι δήλωσης συμμετοχής:
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές με συμπλήρωση της ηλεκτρονικής ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ μέχρι και Κυριακή 5 Αυγούστου 2013

Αίτηση Συμμετοχής

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του αγώναhttp://halfmarathonlakkasouli.wordpress.com/ επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6974108595 (κ. Κώτσης Μάνθος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...