Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Ο Σύνδεσμος Αποδήμων Βούρμπιανης Ηπείρου

Σας ενημερώνουμε ότι την 30ή Ιουνίου 2013 ημέρα Kυριακή, εορτή των Αγίων Αποστόλων, θα γίνει στον Ναό της Παναγίας Χρυσοσπηλιωτίσσης στην οδό Αιόλου η καθιερωμένη αρτοκλασία για την εορτή του Συνδέσμου μας. Μετά το τέλος της αρτοκλασίας θα προσφερθούν καφές και αναψυκτικό στο καφενεδάκι στον πεζόδρομο της Αιόλου.

Για τους Συμπατριώτες μας στην Βούρμπιανη, η αρτοκλασία και η εορτή θα γίνουν στους Αγίους Αποστόλους.

Με την παρουσία μας βοηθάμε όλοι στο να διατηρηθούν τα έθιμα και οι παραδόσεις, ενισχύοντας ταυτοχρόνως τους δεσμούς ανάμεσα στους Βουρμπιανίτες που κατοικούν μακριά από την αγαπημένη τους Βούρμπιανη, και προσελκύοντας νέους φίλους στο όμορφο χωριό μας.

Επί τη ευκαιρία του εορτασμού του Προφήτου Ηλία στις 20 Ιουλίου, το Δ.Σ του Συνδέσμου απεφάσισε να πραγματοποιήσει τριήμερη εκδρομή στην Βούρμπιανη, για να συνεορτάσουμε το πρωί του Σαββάτου στον Άι-Λια και το βράδυ στο πανηγύρι στην πλατεία του χωριού μας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013 και ώρα 7:00 π.μ. από το Ξενοδοχείο Stanley στην Πλατεία Καραϊσκάκη (Μεταξουργείο).

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στην Αθήνα: Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Κατ’ άτομο: 50,00 Ευρώ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12-7-13-ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΛΗΔΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ 6973405340-210-6455242 και ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΟΥΚΑ-ΜΠΑΚΑΛΗ 210-9930948- 6978497319. (Όσοι δεν διαθέτετε κατάλυμα θα πρέπει να μας το γνωστοποιήσετε εγκαίρως, για να επικοινωνήσουμε με τον ξενώνα του κ. Γιώργου Σκούφια ή να εξετάσουμε το ενδεχόμενο φιλοξενίας).

Αγαπητοί Συμπατριώτες και Φίλοι της Βούρμπιανης, ας δώσουμε όλοι το «παρών» σε αυτή την εξόρμηση! Η εμπειρία μάς έχει δείξει ότι έστω και λίγες ημέρες παραμονής στο αγαπημένο μας χωριό είναι αρκετές, για να μας γεμίσουν χαρά και ενέργεια ούτως ώστε να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες της εποχής μας. Σας περιμένουμε όλους!

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς,

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΥΣ

ΛΗΔΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ                                                              ΕΡΣΗ ΣΩΤΗΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...