Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Σύλλογος Ηπειρωτών Χαϊδαρίου

Ημερήσιο ηπειρώτικο πανηγύρι από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Χαϊδαρίου, την Κυριακή 16 Ιουνίου 2013, ώρα 11.00', στο  πάρκο ιστορικής μνήμης και περιβαλλοντολογικής ευαισθησίας,  δίπλα στο ΚΕΒΟΠ.

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Χαϊδαρίου διοργανώνει μεγάλο ημερήσιο παραδοσιακό πανηγύρι που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου 2013, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00, στο Πάρκο ιστορικής μνήμης & περιβαλλοντολογικής ευαισθητοποίησης, δίπλα στο νέο θέατρο Χαϊδαρίου στην είσοδο του στρατοπέδου ΚΕΒΟΠ.

Η ανοιχτή αυτή εκδήλωση του παραδοσιακού Ηπειρώτικου πανηγυριού, θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους Ηπειρώτες του Χαϊδαρίου, τους Ηπειρώτες των διπλανών Δήμων, αλλά και σε όλους τους φίλους των Ηπειρώτικων τραγουδιών και χορών, να απολαύουν και να γλεντήσουν σε ένα πραγματικό ημερήσιο παραδοσιακό πανηγύρι, μέσα στη φύση, κάτω από τη πυκνή σκιά των πεύκων του πάρκου, με γνήσιο Ηπειρώτικο μουσικό συγκρότημα και χορευτικά τμήματα.
Προσδοκούμε σε ένα Πανηπειρώτικο ξεφάντωμα με χορό, τραγούδι, φαγοπότι με ψητά αρνιά, βραστή γίδα, άλλα παραδοσιακά φαγητά και άφθονη μπίρα.

Την διασκέδαη έχει αναλάβει η ηπειρώτικη παραδοσιακή κομπανία του κλαρινίστα  Θοδωρή Γεωργόπουλου, με τον Μιχάλη Ζάμπα στο λαούτο και το  τραγούδι. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν:

Θα χορεύσουν χορευτικά Ηπειρώτικων Συλλόγων της Αττικής.

Είσοδος & χορός ελεύθερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...