Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Ομολόγησε η κουνιάδα τον φόνο συνοριοφύλακα


Άφωνοι έμειναν ακόμη και οι Αστυνομικοί που εξιχνίασαν πριν λίγο τη δολοφονία του 37χρονου Συνοριοφύλακα στο Μαυρομάτι Θεσπρωτίας,ο οποίος πετροβολήθηκε μέχρι θανάτου και... πυροβολήθηκε 22άρι όπλο.

Η κουνιάδα του τελικά,η 42χρονη γυναίκα που βρέθηκε δίπλα του τραυματισμένη ήταν εκείνη που του πολτοποίσε το κεφάλι με πέτρα και τον πυροβόλησε με 22αρι όπλο που είχε,αφού προηγήθηκε άγριος τσακωμός ανάμεσά τους για οικονομικούς και ερωτικούς λόγους.

Ο άτυχος συνοριοφύλακας της επιτέθηκε πρώτος και εκείνη πήρε πέτρα και άρχισε να τον χτυπάει στο κεφάλι και αμέσως μετά τον πυροβόλησε.Στην εγκληματική αυτή πράξη οι πληροφορίες του www.firmani.gr αναφέρουν οτί θα αποδωθούν ευθύνες για συναυτουργία στη μητέρα της 42χρονης και πεθεράς του θύματος.

Το 22άρι πιστόλι βρέθηκε λίγο πιο κάτω από τον τόπο του εγκλήματος κρυμμένο κάτω από μία πέτρα. Η κουνιάδα του θύματος ομολόγησε την πράξη της στους Αστυνομικούς. Να σημειωθεί οτί οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για πλούσια δράση του θύματος και στην παράνομη εμπορία ζώων και σε άλλες ενέργεις. Πάντως αυτό που οδήγησε την κουνιάδα στο να γίνει το κακό ήταν ο τσακωμός τους μετά από συμβάν με την 17χρονη κόρη της κουνιάδας,την οποία φαίνεται πως ενοχλούσε ο συνοριοφύλακας. Να σημειωθεί οτί για μία ακόμη φορά η Αστυνομία της Ηπείρου εξιχνίασε άμεσα και αποτελεσματικά μία ακόμη δύσκολη περίπτωση.


firmani.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...