Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Ιωάννινα: Ο τσιλιαδόρος ήταν 12χρονος!

Όμως, ο ανήλικος δεν έκανε καλά τη δουλειά του


Πολύ μικρός  για να κουβαλήσει τη βαριά  μεταλλική σχάρα φρεατίου, αλλά αρκετά μεγάλος για να… φυλάει τσίλιες ήταν ένας 12χρονος τσιγγάνος που εκτελούσε καθήκοντα οπισθοφυλακής για άλλους τρεις οι οποίοι είχαν εισβάλλει στις αποθήκες μιας γαλακτοβιομηχανίας στην περιοχή «Κρύα» των Ιωαννίνων!

Όμως, ο ανήλικος τσιλιαδόρος δεν έκανε καλά τη δουλειά του! Όταν αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που είχαν κυκλώσει το φορτηγάκι στο οποίο περίμενε, ήταν αργά για να ειδοποιήσει τους συνεργούς του ηλικίας 19, 21 και 18 χρόνων. Έτσι, έπεσαν στα χέρια τους την ώρα που έβγαιναν με ένα χειροκίνητο κλαρκ στο οποίο είχαν φορτώσει τη σχάρα. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ ερευνάται αν έχουν χτυπήσει και άλλα εργοστάσια της περιοχής.

 *** Μουσικές… ανησυχίες  είχε ένας 20χρονος τσιγγάνος,  γι’ αυτό έκλεψε μία ηλεκτρική  κιθάρα μαζί με ένα κινητό  από το σπίτι μιας 56χρονης στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο. Τα πούλησε, όμως, σε έναν 33χρονο ο οποίος εντοπίστηκε και τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους. Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...