Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Ένας νεκρός και τουλάχιστον 10 τραυματίες από σύγκρουση λεωφορείου με ΙΧ στην Πρέβεζα!

 
Σοβαρό τροχαίο με έναν νεκρό και πάνω από δέκα τραυματίες έγινε σήμερα το απόγευμα, λίγο μετά τις 19:00 στην E.O. Πρέβεζας Ιωαννίνων, ανάμεσα από το χωριό Φλάμπουρα και Σαμψούντα! 


Σύμφωνα με το PamePreveza στο τροχαίο ενεπλάκησαν ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε δρομολόγιο Άρτα Πρέβεζα και είχε κατεύθυνση προς Πρέβεζα με περισσότερους από δέκα επιβάτες και ένα ΙΧ με κατεύθυνση προς Σαμψούντα, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα.Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η σύγκρουσή έγινε στο ρεύμα κυκλοφορίας του λεωφορείου και ήταν τόσο σφοδρή που το ΙΧ εκσφενδονίστηκε στην αριστερή πλευρά του δρόμου και έπεσε μέσα σε αρδευτικό χαντάκι


ενώ το λεωφορείο ξέφυγε και αυτό από την πορεία του και έπεσε στην δεξιά πλευρά του δρόμου, επίσης σε χαντάκι.

Στο σημείο έφθασαν οχήματα της πυροσβεστικής καθώς και ασθενοφόρα από το νοσοκομείο της Πρέβεζας αλλά και από τις γύρω περιοχές, για να βοηθήσουν στη μεταφορά των τραυματιών ενώ έφτασαν και οχήματα της τροχαίας καθώς και η ομάδα ΔΙΑΣ.

Το έργο των πυροσβεστών ήταν αρκετά δύσκολο κυρίως για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών.

Από την αρχή δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στους τραυματίες στο λεωφορείο, οι οποίοι εγκλωβίστηκαν σε αυτό, λόγω της θέσης που είχε καταλήξει το όχημα, αλλά χωρίς να υπάρχει κίνδυνος της ζωής τους.

Στην συνέχεια απεγκλωβίστηκαν μια γυναίκα και ένα νεαρό άτομο από το ΙΧ, ο οδηγός του οποίου ήταν νεκρός...

Ακολούθησε η μεταφορά των τραυματιών - επιβατών του λεωφορείου στο νοσοκομείο της Πρέβεζας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στο νοσοκομείο κλήθηκε εκτάκτως προσωπικό για να βοηθήσει, αφού κατέφθαναν συνεχώς ασθενοφόρα με τραυματίες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...