Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Θρίλερ με την εξαφάνιση αλλοδαπής στα Ιωάννινα

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε μια 33χρονη γυναίκα από τις Φιλιππίνες, η οποία εργάζονταν ως οικιακή βοηθός σε σπίτι έξω από τα Ιωάννινα. Παρά τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας που «χτενίζουν» όλη την περιοχή, δεν έχει εντοπιστεί κάποιο ίχνος της.

Η νεαρή αλλοδαπή έφυγε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης από το σπίτι όπου εργαζόταν στη Νεοκαισάρεια Ιωαννίνων, λέγοντας στην οικογένεια των εργοδοτών της ότι σκόπευε να πάει στα Γιάννινα. Από εκείνη τη στιγμή, τα ίχνη της χάθηκαν και δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Η οικογένεια δήλωσε την εξαφάνιση της 33χρονης οικιακής βοηθού, αλλά οι έρευνες για τον εντοπισμό της δεν απέφεραν καρπούς.

Παραμένει άγνωστο αν η Φιλιππινέζα επιβιβάστηκε στο λεωφορείο της γραμμής, καθώς κανείς οδηγός δεν τη θυμάται. Το διαβατήριο και τα προσωπικά της αντικείμενα βρίσκονται ακόμη στο σπίτι όπου εργαζόταν, επομένως θεωρείται απίθανο να αποφάσισε να εγκαταλείψει τη δουλειά της. Το πιο ανησυχητικό είναι ότι το κινητό της τηλέφωνο είναι κλειστό και οι άνδρες της Ασφάλεια έχουν ζητήσει τη συνδρομή της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, προσπαθώντας να εντοπίσουν τα σημεία στα οποία κινήθηκε η εξαφανισμένη γυναίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...