Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Τον Μάιο η αεροπορική σύνδεση Ακτίου – Βέρνης


Η αεροπορική σύνδεση ανάμεσα στο Άκτιο και τη Βέρνη της Ελβετίας θα εγκαινιαστεί μέσα στον Μάιο, με τα δρομολόγια να πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα από την εταιρεία Skywork, που θα χρησιμοποιεί αεροπλάνα 72 θέσεων.

English: Back track to runway 14 in LSZB
 (Photo credit: Wikipedia)
Η σύνδεση θα δώσει ανάσα στην τουριστική κίνηση του Νομού Πρέβεζας, όπως εκτιμούν οι τοπικοί φορείς, ενώ, όπως επισήμανε η υπεύθυνη επικοινωνίας της αεροπορικής εταιρείας, για όποιον επιθυμεί να ταξιδέψει στο εξωτερικό, από τη Βέρνη θα υπάρχουν πτήσεις προς όλους τους μεγάλους προορισμούς της Ευρώπης.

Ο αντιπεριφειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου μετά τη συνάντησή του με την εκπρόσωπο της εταιρείας δήλωσε: «Είναι σημαντικό να υπάρχει σύνδεση του Ακτίου με μεγάλες πρωτεύουσες της Ευρώπης. Η αεροπορική σύνδεση θα συμβάλλει στην προσέλκυση τουριστών που επιθυμούν να γνωρίσουν νέους μη κορεσμένους προορισμούς.

Σε αυτές τις πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διανύουμε, αναμένεται ο τουρισμός να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στη στήριξη της τοπικής οικονομίας και γι’ αυτό δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στον συγκεκριμένο τομέα».

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...