Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Επίσκεψη Τούρκων τουριστικών πρακτόρων στα Ιωάννινα


Σε συνέχεια της συνεργασίας και του διαύλου επικοινωνίας που έχει ανοίξει μεταξύ του Δήμου Ιωαννιτών και φορέων της Τουρκίας, την Παρασκευή και το Σάββατο, ανώτατοι εκπρόσωποι και μέλη του τουρκικού οργανισμού της ‘TURSAB’ (συμπεριλαμβανομένου και του Προεδρείου του οργανισμού) θα βρίσκονται στα Ιωάννινα.

Το πρόγραμμά τους θα συμπεριλαμβάνει ξενάγηση στα οθωμανικά μνημεία των Ιωαννίνων και της Κόνιτσας, καθώς και Ομιλία – Παρουσίαση που θα γίνει από εκπροσώπους του Υπουργείου Πολιτισμού-Τουρισμού . Παράλληλα και με αφορμή τη παρουσία της συγκεκριμένης αποστολής στη πόλη, από την Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου σχεδιάστηκε μία σειρά συναντήσεων Β2Β οι οποίες θα πραγματοποιηθούν μεταξύ των Ταξιδιωτικών Πρακτόρων – μελών TURSAB και αντίστοιχων Ξενοδόχων και Τ. Πρακτόρων της περιοχής μας.

Τέλος η Παρουσίαση - Ομιλία που θα πραγματοποιηθεί, θα γίνει από την κα. Μπρουσκάρη, Προϊσταμένη Τμήματος Ελληνικών και Ξένων Επιστημονικών Ιδρυμάτων, Οργανισμών και Διεθνών Θεμάτων ( ΣΕ ΓΔΑΠΚ,ΔΒΜΑ) & την κα. Δρ. Μαρία Ξένη - Γαρέζου Συνεργάτη ΚΑΣ ΓΓΠ.

Η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δ.Ι. σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων, την Διεύθυνση της 8ης Εφορίας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων και με την ιδιαίτερη στήριξη - χορηγία του ξενοδοχείου Grand Serai και των ξενοδοχείων Du Lac & Epirus Palace οργάνωσαν τη φιλοξενία και το τελικό πρόγραμμα της συγκεκριμένης επίσκεψης αυτής.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
- 18:30 Αναμενόμενη Άφιξη αποστολής στα Ιωάννινα - ξενοδοχείο Grand Serai – Check-in
- 19:00 Αναχώρηση από το ξενοδοχείο με το λεωφορείο της Αποστολής για το ξενοδοχείο Epirus lux Palace
- 19:15-21:15 - B2B συναντήσεις των T.O. της TURSAB με τους αντίστοιχους συναδέλφους και ξενοδόχους των Ιωαννίνων, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του ξενοδοχείου Epirus lux Palace
- 21:30 - Αναχώρηση για Grand Serai
- 22:00 – Παράθεση Δείπνου στην Αποστολή παρουσία του Περιφερειάρχη Ηπείρου, του Δημάρχου Ιωαννίνων , κλπ. στο ξενοδοχείο Grand Serai
ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
- 08:40 - Αναχώρηση από το Ξενοδοχείο με το Λεωφορείο της Αποστολής
- 09:00 - Ξενάγηση στα Οθωμανικά μνημεία Ιωαννίνων
- 12:30 - Αναχώρηση για Κόνιτσα
- 17:30 - Προτεινόμενη αναχώρηση από Κόνιτσα για επιστροφή στα Ιωάννινα & CHECK OUT από το Ξενοδοχείο Grand Serai
- 19:00 –Αναχώρηση από το Ξενοδοχείο για το Ξενοδοχείο Du Lac
- 19:30 – ΟΜΙΛΙΑ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ –ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του ξενοδοχείου Du Lac
- 21:30 Αναχώρηση από Ιωάννινα

Πηγή: www.epirusonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...