Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Γιάννενα: Τον απέρριψε και σκαρφάλωσε σε ταράτσα οικοδομής για να αυτοκτονήσει!

Η απόρριψη από τη γυναίκα που ονειρευόταν τον οδήγησε μισό βήμα από την αυτοκτονία - Θρίλερ στα Καρδαμίτσια των Ιωαννίνων με πυροσβέστες, αστυνομικούς και ειδικό διαπραγματευτή...

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 27χρονου αργά χθες το απόγευμα (24-04-2013) στα Καρδαμίτσια, καθώς είχε ανέβει στην ταράτσα διώροφης οικοδομής και απειλούσε να πέσει στο κενό!

Άμεσα κινητοποιήθηκαν Αστυνομία, Πυροσβεστική και 5η ΕΜΑΚ, που έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν την προσπάθεια να μεταπείσουν τον νεαρό άνδρα, ο οποίος φαινόταν αποφασισμένος να βάλει τέλος στη ζωή του. Μάλιστα, η Πυροσβεστική είχε και το ειδικό στρώμα, που σε τέτοιες περιπτώσεις επιστρατεύεται για να σώζει τη ζωή όσων απειλούν να πέσουν.

Τελικά, μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις και ενώ είχε πάει στο σημείο και ασθενοφόρο για παν ενδεχόμενο, ο 27χρονος πείστηκε από τον ειδικό διαπραγματευτή της αστυνομίας και κατέβηκε, δίνοντας τέλος στο… καρδιοχτύπι των δικών του ανθρώπων.

Σύμφωνα με τον proinoslogos.gr, οι λόγοι που ώθησαν το νεαρό άνδρα να φθάσει ένα βήμα πριν την πτώση στο κενό ήταν ερωτικοί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...