Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Χωρίς αλλαγές προσώπων στην Περιφέρεια Ηπείρου

Με συνοπτικές διαδικασίες συνεδρίασε χθες το βράδυ η παράταξη του Αλέκου Καχριμάνη εν όψει των αλλαγών που θα γίνουν τόσο στο Προεδρείο όσο και στους αντιπεριφερειάρχες.

Δύο είναι οι βασικές ειδήσεις από τη συνεδρίαση.

Στο τιμόνι του Περιφερειακού Συμβουλίου θα παραμείνει ο κ. Κώστας Πέτσιος. Παρότι λοιπόν ακούγονταν έντονα ότι θα προταθεί ένα νέο πρόσωπο αυτό τελικά δεν έγινε.

Ίσως να εκτιμήθηκε πως μια τέτοια κίνηση θα άνοιγε τον ασκό του Αιόλου και θα δοκίμασε τις εύθραυστες ισορροπίες της παράταξης.

Η δεύτερη είδηση αφορά στους αντιπεριφερειάρχες. Οι αλλαγές τοποθετούνται χρονικά στο τέλος του μήνα. Μέχρι τότε ο Αλέκος Καχριμάνης αναμένει εισηγήσεις από όλους –ανώνυμα ή επώνυμα- ώστε να καταλήξει στο νέο σχήμα.

Το πιθανότερο πάντως είναι η σημερινή τριάδα να μην αλλάξει, δηλαδή να παραμείνουν Πότσης, Κολόκας και Καραμπίνας και να αξιοποιηθούν ορισμένα πρόσωπα με το μοντέλο των Εντεταλμένων Συμβούλων.

Στη συνεδρίαση της παράταξης ειπώθηκαν πολύ λίγα για την παραίτηση του Γιώργου Μπαλτογιάννη. Από την περιφερειακή αρχή αποδίδεται στην ένταση της τελευταίας συνεδρίασης του σώματος και στη στάση της αντιπολίτευσης, ωστόσο όμως η υποβάθμιση του Περιφερειακού Συμβουλίου είναι υπόθεση που αφορά όλους.

Πηγή: pamepreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...