Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Κοπή Πίτας Ηπειρωτών Δήμου Ζωγράφου

ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ


Στο Πνευματικό Κέντρο του Δ. Ζωγράφου την Κυριακή 13 Ιανουαρίου προσήλθε πλήθος Ηπειρωτών και εκλεκτοί φίλοι για να κόψουν την «Πίτα του Ηπειρώτη».

Ο Ιερέας του Ι. Ν. Αγ. Γερασίμου π. Γεώργιος Ανάγνου ευλόγησε και έκοψε την Πίτα και με τη σύντομη ομιλία του έδωσε το μήνυμα ότι η Εκκλησία βρίσκεται πάντοτε δίπλα μας.

Ο Πρόεδρος, ε. Σχ. Σύμβουλος, Κώστας Παπακωνσταντίνου ευχαρίστησε τους παρισταμένους για τη συμμετοχή τους και τη στήριξη που παρέχουν χρόνια τώρα προς το Σύνδεσμο. Αμέσως κάλεσε στο βήμα τον κύριο ομιλητή της γιορτής κ. Παναγιώτη Καρακατσούλη, Διακεκριμένο Καθηγητή του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Μέλος του Συνδέσμου μας, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στον Αγώνα του Ηπειρώτη και ιδιαίτερα στην πορεία του Απόδημου Ηπειρώτη.

Ακολούθησε, σύμφωνα με το Πρόγραμμα χαιρετισμός και απονομή των επαίνων από τους κ.κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη π. Υπουργό, Κων/νο Καλλίρη Δήμαρχο Ζωγράφου, Γιάννη Καζάκο π. Δήμαρχο, Αναστασία Μπότου π. Αντιδ/χο Ζωγράφου, προς τους τιμώμενους: Τάσο Κώτση, Σπύρο Ζήκο, Παναγιώτη Καρακατσούλη και Λάζαρο Κυρίτση.

Εκτός από τους ανωτέρω, χαιρέτησαν την όλη εκδήλωση οι κ.κ.: Παναγιώτης Χριστιάς Πρ. Δ. Συμβουλίου, Παπαδόπουλος Σπύρος π. Γ. Γ. Υπ. Ανάπτυξης, Κώστας Κωνής, Αντ/δρος ΠΣΕ, Αθανάσιος Σπυράκος π. Αντιδ. Δ. Αθηναίων, Μιχάλης Μαρτσέκης Πρ. Ομοσπ. Κόνιτσας. Τιμητική θέση στην εκδήλωση έλαβαν τρία καταξιωμένα και παλιά μέλη του Συνδέσμου οι κ.κ. Θεόδωρος Μέκαλης, Βασίλης Ψωράκης, Δημήτρης Κολοβός και η Ελένη Καλογεράκη, Εκδότης-Δ/ντρια της Ζωγραφιώτικης Εφημερίδας «ΤΟ ΣΚΟΝΑΚΙ».

Παρέστησαν ακόμη και τίμησαν τη γιορτή μας: Οι κ.κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος Πολιτευτής, Άγης Παπακωνσταντίνου Αντιδ/χος. Οι Δημ. Σύμβουλοι: Τίνα Καφατσάκη, Καραβίδας, Ελένη Σαπρίκη, Πέτρος Μαρίνης, Αλέξης Βασιλείου, Τώνια Καλύβα, Γιάννης Βούρτσης, Τάκης Κακιώνης, Λάμπρος Γούμενος, Βασίλης Λάππας, Βασίλης Θώδας. Ο Θεόδωρος Ματικαρίδης π. Αντιδ/χος και Πρόεδρος Ποντίων Ζωγράφου. Ο πρόεδρος της Αδελφότητας Παπαδιωτών Πρεβέζης Κων/νος Κίτσος. Ο Πρόεδρος και ο Αντιπρ. του Συνδέσμου Αποστράτων Ζωγράφου Φραγκογιαννόπουλος και Ματθαίος. Αντιπροσωπεία του τοπικού Ε.Ε. Σταυρού οι κ. Ηλιοπούλου Ρίτα και Αστρίτη Κική, καθώς και οι κ. Κασσιούμη και Νικολούζου εκπρόσωποι των Συνταξιούχων ΙΚΑ Ζωγράφου. Ο Νίκος Σιάρκος, ο Κώστας Κωλέτσης, ο Βασίλης Κοκκίνης κ.α.

Πολλά ήταν τα μηνύματα και οι χαιρετισμοί που στάλθηκαν προς το Σύνδεσμο. Σημειώνουμε το μήνυμα του Σεβ/του Μητρ. Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.κ. Χρυσοστόμου και του Δημάρχου Ζηρού – Φιλιππιάδος κ. Δημήτρη Γιολδάση.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης: Τους Συμπατριώτες επιχειρηματίες (Ζαχαροπλάστες και Αρτοποιούς). Τα δραστήρια Μέλη μας που επιμελήθηκαν την όλη δεξίωση, κ.κ. Μάρθα Παπακωνσταντίνου, Κατερίνα Σπύρου, Λαμπρινή Νικολάου, Σοφία Τάτση, Σοφία Παππά, Σοφία Μίττα και Λάμπρο Γούμενο.

Τον υπεύθυνο Νεολαίας και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Αλέξανδρο Σπύρου, το χοροδιδάσκαλο Απόστολο Γεωργίου και τα Μέλη της Νεολαίας μας που πρωτοπορούν.

Η εκλογή νέου Δ.Σ.

Στις 13-1-2013 πραγματοποιήθηκαν εκλογές στο Σύνδεσμο Ηπειρωτών Ζωγράφου, σύμφωνα με την από 13-12-2013 πρόσκληση προς τα Μέλη του και αναδείχθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
Το Νεοεκλεγέν Δ.Σ. συνεδρίασε την 15-1-2013 και συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Παπακωνσταντίνου Κων/νος Πρόεδρος

Σπυράκος Θεόφιλος Α’ Αντιπρόεδρος

Γούμενος Λάμπρος Β’ Αντιπρόεδρος και Ταμίας

Σπύρου Σπύρος Γεν. Γραμματέας

Τάτση-Γιώτη Σοφία Ειδ. Γραμματέας

Αγγέλης Λεωνίδας Αναπληρωτής Ταμίας

Ρώιμπας Γεώργιος Έφορος Δημ. Σχέσεων

Νικολάου-Κοτσαρίνη Λαμπρινή και

Παππά Σοφία του Γρ. Υπεύθυνες Χορευτικών

Τμημάτων και ΕκδηλώσεωνΓια το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


  ΚΩΣΤΑΣ  Ν. ΠΑΚΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ                    ΣΠΥΡΟΣ Ζ. ΣΠΥΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...