Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Μήνυμα Δημάρχου Ιωαννίνων Φίλιππα Φίλιου

Το 2012 σε λίγες ώρες θα είναι πλέον παρελθόν. Ήταν μια χρονιά δύσκολη. Με επώδυνες αλλαγές, με σκληρά μέτρα, με ανακατατάξεις στη ζωή όλων μας. Για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ήταν μια χρονιά που σημαδεύτηκε από ανατροπές και μεγάλες περικοπές πόρων.

Η κατάσταση έγινε εξαιρετικά δύσκολη και για το Δήμο Ιωαννιτών, ο οποίος όμως μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, κατάφερε να πετύχει πολύ σπουδαίες επιδόσεις στο μεγάλο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ. Έτσι σήμερα είναι ο Δήμος με τις περισσότερες εντάξεις έργων σε όλη την Ελλάδα και με ικανοποιητικά ποσοστά απορρόφησης.Ο αγώνας φυσικά δεν τελείωσε. Ξέρουμε ότι και η νέα χρονιά θα είναι δύσκολη για όλους μας.

Για τα Γιάννινα το 2013 είναι μια χρονιά ορόσημο καθώς συμπληρώνονται εκατό χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης. Μπορεί λοιπόν να αποτελέσει μια νέα αφετηρία. Πρέπει όμως να αναζητήσουμε την ελπίδα, τη θετική σκέψη και το χαμόγελο. Να ανακαλύψουμε την ανθρωπιά που έχουμε μέσα μας, την διάθεση για αλληλεγγύη και προσφορά, ώστε να παλέψουμε τα δύσκολα.

Μπορούμε να ξαναβρούμε τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση και μαζί την αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο. Εύχομαι το 2013 να αποτελέσει την αφετηρία για μια νέα αρχή. Το νέο έτος να είναι δημιουργικό και να φέρει υγεία σε όλους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...