Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ ΠΥΡΗΝΑΣ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ»


Καλεσμένος από φίλους του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Κινήματος στο νομό Θεσπρωτίας, ήταν ο κ. Νίκος Νικολόπουλος, με αντικείμενο την ανταλλαγή απόψεων για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, αλλά και την απόφαση ίδρυσης ενός ακόμη πυρήνα του Κινήματος.

Ο Βουλευτής του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Κινήματος στην εισήγηση του τόνισε: «Η προεκλογική ΝΔ της επαναδιαπραγμάτευσης, μετατράπηκε σε «φερέφωνο» των ανάλγητων απαιτήσεων της Τρόικας. Στις 17 Ιουνίου οι Έλληνες πολίτες έστειλαν το μήνυμα της αλλαγής πολιτικής. Κάποιοι δεν το εισέπραξαν και συνεχίζουν να κάνουν τα λάθη του παρελθόντος, που οδήγησαν την χώρα και τον λαό μας στην «λαιμητόμο». Ο λαός όμως δεν δίνει πλέον συγχωροχάρτια. Τα ψέματα τελείωσαν» και συνέχισε ο Αχαιός πολιτικός:

«Όταν πριν τέσσερις περίπου μήνες προτίμησα να αφήσω την καρέκλα του Υπουργείου, αντιλαμβανόμενος ευθύς εξαρχής, πως η επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου θα έμενε μόνο μία προεκλογική υπόσχεση χωρίς κανένα αντίκρισμα, δέχτηκα μεγάλο πόλεμο λάσπης γιατί πλήγωνα το βαθύ κατεστημένο αυτής της χώρας που σε αγαστή συνεργασία με την τρόικα, είχε συμφωνήσει να μετατραπεί η χώρα σε… ‘’παραγκούπολη’’.

Άντεξα, γιατί στο τέλος πάντα  η αλήθεια νικάει το ψέμα. Και  η αλήθεια, ολόγυμνη, έχει αρχίσει  ήδη να αποκαλύπτεται. Και θα αποκαλυφθεί ακόμα περισσότερο στη συνέχεια. Στο τέλος, οι πολέμιοί μου, όσοι έβαλαν τις υπογραφές τους και την ψήφο τους για να περάσουν τα νέα μέτρα ύφεσης και φτώχειας, εξαπατώντας εκ νέου τον λαό, θα καταλήξουν μία… ‘’μαύρη τρύπα’’ της ιστορίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...