Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Άγριο φονικό στο Σπήλαιο Περάματος Ιωαννίνων: Σκότωσε τον συναδελφό του και αυτοκτόνησε

Μυστήριο καλύπτει τα αίτια της εν ψυχρώ δολοφονίας του 35χρονου Γ.Ζ από το Πέραμα, από τον 60χρονο Ν.Δ από την Βουνοπλαγιά Ιωαννίνων, που στη συνέχεια αυτοκτόνησε, σήμερα λίγο μετά τις 8 το πρωί στο Πέραμα Ιωαννίνων.

Ο 35χρονος, που είναι μέλος του Δ.Σ του Γραφείου Σπηλαίου Περάματος, πήγε στο γραφείο του 60χρονου που εργάζονταν σαν δημοτικός υπάλληλος στο Ταμείο Είσπραξης Τελών Ύδρευσης του πρώην Δήμου Περάματος και νυν Δήμου Ιωαννιτών, πιθανόν για την εξόφληση κάποιου λογαριασμού νερού, αλλά αυτό δεν είναι ακόμη σίγουρο γιατί δεν υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες.

Άγνωστο γιατί λογομάχησαν και ο 35χρονος αποχώρησε. Ο 60χρονος ανέβηκε στον πάνω όροφο του κτιρίου, πήρε την καραμπίνα που είχε εκεί και βγαίνοντας πρόλαβε τον 35χρονο που τον πυροβόλησε από κοντά, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο εναντίον του και αυτοκτόνησε. Στην περιοχή του Περάματος βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη ενώ ανώτεροι αξιωματικοί της Αστυνομίας, εποπτεύουν τις έρευνες που άρχισαν, για να βρεθεί η άκρη του νήματος σε αυτή την τραγωδία.

Οι κάτοικοι του Περάματος, στις μέχρι τώρα δηλώσεις, υποστηρίζουν ότι δεν γνώριζαν να υπήρχαν διαφορές μεταξύ των δύο ανδρών και εξετάζονται από την αστυνομική έρευνα όλα τα ενδεχόμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...