Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012

Συνελήφθη ο αντάρτης βουλευτής Μ. Κασσής για την κατάληψη στη «ΔΩΔΩΝΗ»

Συνελήφθη σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, από αστυνομικούς ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, Μιχάλης Κασσής, εντός της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ, η οποία τελεί υπό κατάληψη.

Επιπλέον, συνελήφθησαν ο εκπρόσωπος του Πανηπειρωτικού Συνεταιρισμού, Μιχάλης Τσίμας και ο πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ιωαννίνων, Χριστόδουλος Μπαλτσογιάννης.

Ένταση, ΜΑΤ και συλλήψεις

Στη σύλληψη του εκπροσώπου των Κτηνοτροφικών Συνεταιρισμών της Ηπείρου Μιχάλη Τζίμα και του Προέδρου της ΕΑΣ Ιωαννίνων προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις, εν μέσω σπρωξιμάτων και αποδοκιμασιών στο χώρο της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνης.

Η σύλληψη προκλήθηκε ύστερα από μήνυση που έχει υποβάλλει εναντίον του κ. Τζίμα, του κ. Μπαλτογιάννη και του βουλευτή Ιωαννίνων Μιχάλη Κασσή, κάποιος κύριος Ιωακειμίδης, ο οποίος εμφανίζεται ως εκπρόσωπος του ΡωσοΓαλλοΒρετανικού ομίλου στον οποίο μεταβιβάστηκαν οι μετοχές της Δωδώνης.

Ο κ. Τζίμας, ο κ. Μπαλτογιάννης αλλά και ο βουλευτής Μιχάλης Κασσής οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων, αποφασισμένοι να υποβάλλουν μηνύσεις κατά των νέων ιδιοκτητών της Δωδώνης.

Οι κτηνοτρόφοι παραμένουν στο χώρο της γαλακτοβιομηχανίας όπου βρίσκονται επίσης οι βουλευτές Χρήστος Μαντάς και Όλγα Γεροβασίλη.

Με μιας μικρής κλίμακας επιχείρηση οι διμοιρίες των ΜΑΤ που έφτασαν τους απώθησαν από τον προαύλιο χώρο της βιομηχανίας και απαιτούν την απομάκρυνση των τρακτέρ. Όλοι πάντως μέχρι στιγμής παραμένουν ακριβώς έξω από τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης.

Με πληροφορίες από το epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...