Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Ήπειρο

Συνελήφθησαν στο Ριάχοβο Ιωαννίνων δύο άτομα, ηλικίας 25 και 21 ετών, με τις κατηγορίες της εισαγωγής στη χώρα μας και εμπορίας... μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με γερμανικές πινακίδες, με οδηγό τον 25χρονο, στο οποίο βρέθηκαν 128 δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους 138.715 γραμμαρίων.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι άλλο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 21χρονος, προπορεύονταν του οχήματος του 25χρονου, προκειμένου να καθορίζει το ακολουθητέο δρομολόγιο και να επιτηρεί παράλληλα τη διαδρομή για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων, ενώ τα ναρκωτικά προορίζονταν για την Αθήνα.

Στη συνέχεια των ερευνών εντοπίστηκε υπαίθριος χώρος αποθήκευσης των ναρκωτικών ουσιών (καβάτζα) στις πηγές Γκρούτσας στην Ιερομνήμη Ιωαννίνων, από όπου οι δύο δράστες είχαν παραλάβει τα ναρκωτικά. Εκεί, βρέθηκαν κρυμμένα μέσα σε θάμνους και χόρτα, άλλα 160 δέματα με κάνναβη, βάρους 263.435 γραμμαρίων. Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εξακριβώθηκε επιπρόσθετα ότι το αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκαν τα ναρκωτικά, είναι καταχωρημένο από τις γερμανικές αρχές ως κλεμμένο. 

Ακόμη συνελήφθησαν στο Λούρο Πρέβεζας, δύο Αλβανοί, ηλικίας 21 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή αυτοκινήτου. Ειδικότερα, οι δύο δράστες κινούμενοι στην Εθνική Οδό Πρέβεζας – Άρτας με κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο λίγο νωρίτερα είχαν αφαιρέσει από την πόλη της Πρέβεζας, εξετράπησαν της πορείας τους και προσέκρουσαν σε δέντρο, με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση του οχήματος και τον τραυματισμό τους.
katoci.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...