Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012

Δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα ξένων γλωσσών σε παιδιά άπορων οικογενειών στην Πρέβεζα

Δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα ξένων γλωσσών έρχονται να προστεθούν στα δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα μέσης εκπαίδευσης  σε παιδιά άπορων οικογενειών του Δήμου Πρέβεζας. 

 Μετά την Ένωση Ιδιοκτητών Καθηγητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης  της πόλης και ο Σύλλογος Ιδιόκτητων Κέντρων Ξένων  Γλωσσών PALSO Πρέβεζας- Λευκάδας  έκανε δεκτό το αίτημα του Δήμου Πρέβεζας  για την παροχή δωρεάν μαθημάτων σε παιδιά που οι οικογένειες τους αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά  προβλήματα.

Η επιλογή των μαθητών θα γίνει από το Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου όπου υποβάλλονται και τα απαραίτητα δικαιολογητικά  μέχρι και τις 28 Σεπτεμβρίου και για τις δύο περιπτώσεις. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το χαμηλό εισόδημα.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Πρέβεζας κ. Γιώργο Φραγκούλη με αυτό τον τρόπο συνεχίζεται η  προσπάθεια που εντάσσεται στη δημιουργία δικτύου αλληλεγγύης σε όλες τις πλευρές της κοινωνικής ζωής του δήμου, εκτιμώντας την κατάσταση που βιώνουν οι δημότες, ενώ τόνισε ότι σε όλη τη διαδικασία  θα υπάρχει ανωνυμία και τα παιδιά θα μπορούν να παρακολουθούν μαθήματα σε φροντιστηριακά τμήματα χωρίς να πληρώνουν.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2682360648 και 2682089006.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...