Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Τρεις εταιρίες διεκδικούν το πρόγραμμα τουριστικής προβολής

Τρεις από τις επτά συμμετέχουσες πήραν τελικά το «πράσινο» φως, μετά την αξιολόγηση των δικαιολογητικών, για την επόμενη φάση του διαγωνισμού της Περιφέρειας Ηπείρου για το έργο «Ενέργειες για την προώθηση και προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Ηπείρου». 

Πρόκειται για τις εταιρείες Encore, Next Com και Orange, τα δικαιολογητικά των οποίων κρίθηκαν επαρκή από την Οικονομική Επιτροπή του διαγωνισμού σε αντίθεση με τις εταιρείες MsComm, Avenue C&W, Σήμα και την κοινοπραξία Choose / Access, οι οποίες δεν συνεχίζουν στο διαγωνισμό.

Οι τρεις υποψήφιες διεκδικούν το ποσό των 940.500 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ). Υπενθυμίζεται ότι ο ανάδοχος θα πρέπει να καταρτίσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ενεργειών τουριστικής προβολής της Ηπείρου, το οποίο θα περιλαμβάνει κατ’ ελάχιστον τις εξής πέντε ομάδες ενεργειών:

Δημιουργία και διαχείριση ηλεκτρονικού περιεχομένου- προβολή στο διαδίκτυο, σχεδιασμός και παραγωγή έντυπου προωθητικού υλικού, σχεδιασμός και παραγωγή οπτικοακουστικού υλικού, προωθητικές ενέργειες και διάχυση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (εκτός του διαδικτύου). Το προσεχές διάστημα αναμένεται η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, προκειμένου να προχωρήσει στην αξιολόγηση των τεχνικών προσφορών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...