Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Θεσμός το Zagori Mountain Running

Σε θεσμό ο οποίος συγκεντρώνει τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον εκατοντάδων δρομέων από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και επισκεπτών εξελίσσεται ο Ορεινός Μαραθώνιος Ζαγορίου ο οποίος ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου 28 Ιουλίου.

Με τη διεξαγωγή του αγώνα των 50 χιλιομέτρων. Ο μαραθώνιος διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία "Zagori Mountain Running", με την αρωγή του Δήμου Ζαγορίου, του φορέα διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου της Βόρειας Πίνδου και όλων των φορέων του Ζαγορίου.

Η εκκίνηση του αγώνα δόθηκε στις 7.30 το πρωί από το γεφύρι του καπετάν Αρκούδα και έπειτα από πέντε και πέντε λεπτά στην Πασχάλειο Σχολή στο Καπέσοβο τερμάτισε ο πρώτος δρομέας.

Νικητής του ορεινού μαραθωνίου ο μαραθωνοδρόμος του κλασικού μαραθωνίου Δημήτρης Θεοδωρακάκος ο οποίος έτρεξε για πρώτη φορά στο Zagori Mountain Running. Ο ακριβής του χρόνος ήταν 5 ώρες, 8 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα.

Δεύτερος ήρθε ο νικητής του περσινού, πρώτου μαραθωνίου Νίκος Καλοφύρης ο οποίος κατάγεται από τον Μέτσοβο. Έφτασε στον τερματισμό έπειτα από 5 ώρες, 20 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα.

Τρίτος ήταν ο Θεοφάνης Αρκουμάνης ο οποίος συμμετείχε για πρώτη φορά στον ορεινό μαραθώνιο τερματίζοντας σε 5 ώρες, 23 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...