Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Άρτα: Δημοπρασία για τη στέγαση του Δημοτικού Ωδείου

Το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας, Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού του Δήμου Αρταίων, προκηρύσσει μειοδοτική δημοπρασία για τη μίσθωση ενός ακινήτου  που θα χρησιμοποιηθεί για να στεγάσει το Δημοτικό Ωδείο Άρτας. Το ακίνητο πρέπει να έχει ωφέλιμο εμβαδόν από 150 έως 180 τ.μ. και πρέπει να  βρίσκεται σε κεντρικό σημείο επί της πόλεως της Άρτας. Επιπλέον το Μίσθιο θα πρέπει να έχει καλή πρόσβαση στο δρόμο.  Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία 10 ημερών από τη δημοσίευση της διακήρυξης.

Η αρμόδια επιτροπή του Ν.Π ελέγχου καταλληλότητας του προσφερομένου ακινήτου θα κρίνει με επιτόπια έρευνα ποιό ακίνητο πληροί τις προϋποθέσεις με σχετική εμπεριστατωμένη έκθεσή της,  εντός 10 ημερών από την λήψη των προσφορών.
Τους ιδιοκτήτες που τα ακίνητά τους κριθούν κατάλληλα θα καλέσει ο Πρόεδρος του Ν.Π με πρόσκληση του ορίζοντας την ημέρα και ώρα που θα διεξαχθεί στο Ν.Π η μειοδοτική δημοπρασία για να λάβουν μέρος.

Μαζί με την προσφορά πρέπει να κατατεθεί και εγγύηση συμμετοχής, που ανέρχεται στο πόσο των 550 ευρώ.

Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης της δημοπρασίας παρέχονται όλες τις εργάσιμες ημέρες από 9:00 π.μ έως 13:00 μ.μ. από το γραφείο του Δημοτικού Ωδείου Άρτας, στην οδό Βασιλέως Κων/νου 28.

Το πλήρες κείμενο της διακήρυξης, υπάρχει αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου Αρταίων στην επιλογή "Προκηρύξεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...